Κοντά σε Σούλη Παπαδόπουλο η Λαμία - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Κοντά σε Σούλη Παπαδόπουλο η Λαμία

Κοντά σε Σούλη Παπαδόπουλο η Λαμία

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι στη Λαμία και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ομώνυμη τοπική ομάδα για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Μετά το "ναυάγιο" με τον Γιώργο Βαζάκα, η Λαμία είναι κοντά σε συμφωνία με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό, Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος - όπως όλα δείχνουν - θα οδηγήσει την ομάδα της Φθιώτιδας στη Football League, της επόμενης σεζόν.

Ο 48χρονος πρώην τεχνικός των Προοδευτικής, Απόλλωνα Λεμεσού, Καστοριάς, Πανηλειακού, ΑΕΛ, Βύζαντα Μεγάρων, Ολυμπιακού Βόλου, Πιερικού, Αιγάλεω, Διαγόρα Ρόδου, Βέροια, Ηρακλή, Άρη και Χανίων είναι ήδη στην πόλη και το πρωί της Δευτέρας επιθεώρησε τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο ΔΑΚ.

SHARE:
ΤΑΞΙΔΙ

ΤΑΞΙΔΙ

Έλληνας στις Βρυξέλλες

Ένα βιωματικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

AIDS

AIDS

Αθώος ο 'Ασθενής Μηδέν' στις ΗΠΑ

Αθωώθηκε από την επιστήμη ο Γαλλοκαναδός που θεωρούνταν ο πρώτος ασθενής που μετέφερε και μετέδωσε το AIDS στις ΗΠΑ. Ποια είναι τα νέα ευρήματα της έρευνας (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24