FOOTBALL LEAGUE

Κολονέλο και επίσημα στη Ζάκυνθο

Κολονέλο και επίσημα στη Ζάκυνθο
Κολονέλο INTIME SPORTS

Η πρόσληψη του Τζιανλούκα Κολονέλο από τη Ζάκυνθο ανακοινώθηκε και επίσημα. Την Τετάρτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και το απόγευμα του Σαββάτου (12/12) το ντεμπούτο του στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στα Χανιά.

Για δεύτερη φορά ο Τζιανλούκα Κολονέλο θα καθίσει στην άκρη του πάγκου της Ζακύνθου, την Τετάρτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και το απόγευμα του Σαββάτου (12/12) το ντεμπούτο του στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στα Χανιά.

Η ΠΑΕ Ζάκυνθος, μέσω της νέας της ιστοσελίδας, επισημαίνει την επιστροφή του 42χρονου Ιταλού τεχνικού στην ομάδα με το μόνο που απομένει να είναι η επίσημη ανακοίνωση.

"Δεύτερη θητεία του Ιταλού τεχνικού στην ομάδα μας, αφού ήταν ο πρώτος στην ιστορία της που κάθισε στον πάγκο στο πρωτάθλημα της Β” Εθνικής κατηγορίας. Άνθρωπος του ποδοσφαίρου, με σπουδαία διαδρομή στην πατρίδα του, έχοντας αγωνιστεί ακόμη και στην serie a, δίπλα αλλά και απέναντι σε ιερά "τέρατα" του χώρου.

Έπαιξε στο Καμπιονάτο με τις φανέλες των Περούτζια, Λέτσε και Πεσκάρα αγωνίζομενος σαν αριστερός οπισθοφύλακας. Στην πρώτη του παρουσία στους Κυανοκίτρινους, βοήθησε στην εξασφάλιση της γρήγορης παραμονής παρότι επρόκειτο για σύλλογο «πρωτάρη» στα αμιγώς επαγγελματικά "σαλόνια". Με ρεκόρ 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 15 ήττες, η Ζάκυνθος πήρε την 9η θέση ανανεώνοντας και μαθηματικά την παρουσία της στην κατηγορία πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.

Στην Ελλάδα έχει καθίσει και στον πάγκο της Επισκοπής (Γ”) για μικρό χρονικό διάστημα. Αναλαμβάνει την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, με αποστολή να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας. Είναι κάτοχος του προπονητικού διπλώματος ΟΥΕΦΑ ΠΡΟ".

Υπενθυμίζεται πως στο τελευταίο παιχνίδι της Ζακύνθου και την εκτός έδρας ήττα στην Ελευσίνα από τον Πανελευσινιακό έκατσε ο Δημήτρης Νόλης καθώς ο Μαροκινός Καλίντ Καραμά μετά την ήττα στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό είχε αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Κι αυτό γιατί λόγω της τιμωρίας με μία αγωνιστική που του είχε επιβληθεί δεν είχε καθίσει ούτε στο παιχνίδι που είχε μεσολαβήσει για το θεσμό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ