Κλήση σε απολογία για χειραγωγημένο παιχνίδι η Παναχαϊκή - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Κλήση σε απολογία για χειραγωγημένο παιχνίδι η Παναχαϊκή

Παναχαϊκή, Ηρακλής

Κλήση σε απολογία για χειραγωγημένο παιχνίδι η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή κλήθηκε σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League καθώς ένα από τα ματς των πλέι οφ κρίθηκε ως χειραγωγημένο.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης κάλεσε σε απολογία την Παναχαϊκή για φερόμενο ως ύποπτο προς χειραγώγηση ματς, χωρίς όμως να ανακοινώσει ποια αναμέτρηση αφορά. Πρόκειται όμως για ματς των πλέι οφ. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 25/6/2015 και ώρα 10:30 την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005   για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 20, 21 και 22  του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".

SHARE:
SPECIAL EDITION

SPECIAL EDITION

Οι ωραιότερες φοιτήτριες Αθήνας και περιχώρων

Πρεμιέρα για την 'Επιστροφή στα αμφιθέατρα' ενότητά μας, όπου σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε ότι πιο ωραίο κυκλοφορεί στα πανεπιστήμια της ελληνικής επικράτειας.

SEX

SEX

Τελικά, πόση ώρα πρέπει να περνάει μαζί ένα ζευγάρι;

Απ’ τα ζευγάρια-σιαμαίους μέχρι τα ζευγάρια που βλέπονται πιο σπάνια κι από μακρινά ξαδέρφια, προσπαθούμε να βρούμε επιτέλους την πολυπόθητη χρυσή τομή.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο Ι. Καλογρίτσας ζήτησε παράταση 48 ωρών. Όχι από την κυβέρνηση

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Προθεσμία 48 ωρών για την καταβολή της δόσης ζήτησε η "Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ". Διαβάστε ποιους λόγους επικαλείται. Αρνητική απάντηση από τη ΓΓΕΕ.

ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ

Το ΠΑΣΟΚ, οι μπριζόλες και το δάκρυ της γιαγιάς για τον Ανδρέα

Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά; Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα. Και σίγουρα, έχουν τον καλύτερο τρόπο για να σχολιάζουν την πολιτική όπως την αντιλαμβάνονται στην καθημερινή τους ζωή (Pic)

 
 
ΤO KΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ INTERNET

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24

FOOTBALL LEAGUE