FOOTBALL LEAGUE

Κίνηση ανθρωπιάς στη Λαμία

Κίνηση ανθρωπιάς στη Λαμία
Λαμία, Αναγέννηση Καρδίτσας

Η Λαμία έδωσε την Κυριακή (19/4) φιλικό στην έδρα της με την Αναγέννηση Καρδίτσας, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για ιερό σκοπό. Νίκησαν με 3-1 οι φιλοξενούμενοι.

Λαμία και Αναγέννηση Καρδίτσας τέθηκαν αντιμέτωποι στο ΔΑΚ Λαμίας την Κυριακή (19/4) το βράδυ, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση των μικρών Βασίλη και Δημήτρη που πάσχουν από θανατηφόρα πάθηση.

Η Λαμία ευχαρίστησε μετά το φιλικό τους διαιτητές για τους οποίους ανέφερε: ' 'Μεγάλη απόδειξη ότι ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους είναι και η ευγενική κίνηση των διαιτητών του σημερινού φιλικού αγώνα της Λαμίας με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο ΔΑΚ.

Οι κ. Βαγγέλης Γρατσάνης, Ευθύμιος Κούρεντας, Θόδωρος Νταλούκας του Συνδέσμου Τρικάλων καθώς και ο Γιάννης Μπλούνας του Συνδέσμου Φθιώτιδας που είχαν οριστεί να διευθύνουν το σημερινό φιλικό προσέφεραν όλη την αμοιβή τους στον ιερό σκοπό για τον οποίο πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι, την ενίσχυση της οικογένειας των δύο μικρών παιδιών του Βασίλη και του Δημήτρη που ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά.

Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ και η οικογένεια των παιδιών τους ευχαριστεί θερμά και εύχεται το παράδειγμά τους να βρει στο μέλλον πολλούς μιμητές''.

Η ομάδα της Θεσσαλίας πρόσφερε μαζί με τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση των παιδιών δύο φανέλες της ομάδας υπογεγραμμένες από όλους του ποδοσφαιριστές δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την συμπαράστασή τους στα δύο αδελφάκια από τη Λαμία που περνάνε δύσκολες ώρες. Οι φανέλες έχουν γραμμένα τα ονόματα των δύο παιδιών και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα τους δώσει μεγάλη χαρά.

Κίνηση ανθρωπιάς στη Λαμία

Για την ιστορία η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 3-1 τη Λαμία. Τρία γκολ έβαλε για τους νικητές ο Παναγιωτόπουλος, ενώ για τη Λαμία είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Παπαευθυμίου.

ΛΑΜΙΑ: Τσάμης, Λεάντρο, Αντωνόπουλος, Σωτηράκος, Κακαράς, Φατιόν, Ντελέκος, Αντωνίου, Ομπράντοβιτς, Γιενγκά, Νεόφυτος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γεωργίου, Γκέλης, Κωστόπουλος, Γκούρμα, Παπαευθυμίου, Νικλητσιώτης, Γιαννιτσάνης.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κουτσόπουλος (46' Γεωργατζάς), Γκουγκούδης (46' Σάββας), Παπαργυρίου, (46' Τζάνης, Φωτιάς (46' Δημόπουλος), Οικονόμου (70' Αδαμόπουλος), Νίκιτς, Μαυριάς (46' Σαΐν, 75' Κοντός), Σκόνδρας (46' Μπιτέλης), Τζέκος (46' Παναγιωτόπουλος), Πέεφ (46' Κουλίδης), Βουτσιάς (46' Γεωργακόπουλος).

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ