FOOTBALL LEAGUE

Κέρδος για τρεις

Κέρδος για τρεις

Η Νίκη Βόλου και ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν οι κερδισμένοι μετά από τα αποτελέσματα της τρίτης "στροφής" των play-off της Football League.

Η Νίκη Βόλου και ο Ηρακλής Ψαχνών εκμεταλλεύτηκαν τα δικά τους αποτελέσματα και τα στραβοπατήματα των αντιπάλων τους και μείωσαν την διαφορά από την κορυφή ενώ σεφτέ στις νίκες έκανε και ο Φωστήρας νικώντας τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Φωστήρας "φόνευσε" στο τέλος της αναμέτρησης τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Σμυρλή βάζοντας ενδιαφέρον στην κορυφή των play-off της Football League.

H ομάδα του Βόλου μπορεί να ήταν καλύτερη καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης όμως της έλειπε το γκολ. Είχε την κατοχή, είχε και τις ευκαιρίες αλλά έχασε ένα παιχνίδι δικό της στον Ταύρο και μαζί έχασε και την ευκαιρία να ανοίξει την διαφορά στην κορυφή της μίνι αυτής διοργάνωσης που θα κρίνει ποιες ομάδες θα αγωνιστούν του χρόνο στην Superleague.

Μόνχε και Μπρέσκα είχαν τις ευκαιρίες και το δοκάρι του Γκίνο στο 29' μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ υπενθύμισε πως υπάρχει και η γηπεδούχος ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι σημάδεψαν οι πολλές κίτρινες, τα πολλά φάουλ, τα οποία ροκάνισαν τον καθαρό χρόνο παιχνιδιού. Από την άλλη ο Μόνχε δεν έβρισκε στόχο, ο Μελίσσης έκανε το λάθος, ο Σεχολάρι έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Σμυρλή ο οποίος δυο λεπτά πριν από την λήξη της αναμέτρησης έδωσε την νίκη στην ομάδα του Ταύρου.

Ζωντανός ο Ηρακλής στην Πιερία

Ο Ηρακλής Ψαχνών παρέμεινε αήττητος στην έδρα και του Αιγινιακού και κράτησε ζωντανές τις πιθανότητες που έχει για άνοδο στην Superleague. Η αναμέτρηση άρχισε με την πρωτοβουλία να ανήκει στους φιλοξενούμενους οι οποίοι όμως δεν μπορούσαν εκμεταλλευτούν την σχετική υπεροχή. Κόντρα όμως στην ροή του παιχνιδιού, ο Αιγινιακός άνοιξε το σκορ οκτώ λεπτά πριν από την λήξη του ημιχρόνου με τον Μπελόν.

Το δεύτερο μέρος ήταν πιστή αντιγραφή του σεναρίου του πρώτου, με διαφορετικό όμως πρωταγωνιστή καθώς ο Ηρακλής Ψαχνών είχε πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πάλι δεν μπορούσε να καρποφορήσει την υπεροχή του.

Όλα αυτά μέχρι το 81' όταν ο Χρήστος Πατσατζόγλου εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι που κέρδισε ο Τσούτσης και έφερε το παιχνίδι στα ίσια επιτρέποντας στην ομάδα του μετά από τρεις αγωνιστικές να παραμείνει αήττητη και να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για άνοδο στην Superleague.

Νίκη για άνοδο

Στον Βόλο, η νίκη μπήκε με την ψυχολογία και την κεκτημένη ταχύτητα που της έδινε η νίκη επί του Ολυμπιακού στο τοπικό ντέρμπι.

Στο πρώτο μισάωρο το παιχνίδι είχε πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες που έμοιαζαν νευρικές. Με την συμπλήρωσή του ήρθε ο Μανουσάκης να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους απέναντι σε μια Κασσιόπη που είχε μόνο την κυκλοφορία της μπάλας και τίποτα άλλο. Το 1-0 όπως διαμορφώθηκε από τον Μανουσάκη ήταν το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη Βόλου κρατούσε την μπάλα και πίεζε σε αντεπιθέσεις πότε με τον Ανιέτα και πότε με τον Τζιώρα που ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας. Στην Κέρκυρα η είσοδος του Μπαλντοβαλίεφ στην θέση του Σουάνη δεν άλλαξε όπως ανέμεναν δραστικά τα πράγματα και η πίεση άρχισε να έρχεται, έστω και ανορθόδοξα, στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Όλες οι προσπάθειες όμως έβρισκαν πάλι πάνω στον Αποστολίδη που ήταν για ακόμη μια φορά ο κορυφαίος της ομάδας.

Μαραγκουδάκης επί τρία

Στα Χανιά, ο Μαραγκουδάκης νίκησε μόνος του τον Ηρακλή. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε άψογη συνεργασία με τον Βασιλόγιαννη και έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο χαρίζοντας ήδη από το πρώτο ημίχρονο ,μια πανεύκολη νίκη επί του Ηρακλή.

Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να αντιδράσουν, ενώ τα πράγματα έγιναν χειρότερα με την αποβολή του Κοντέων. Πλέον με αυτή την ήττα, ο Ηρακλής, βλέπει τα περιθώρια για την άνοδό του να στενεύουν απελπιστικά, ενώ τα Χανιά βλέπουν με αισιοδοξία την συνέχεια αν και είναι επίσης σχετικά μακριά από τις θέσεις.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Ακασού (50' Μπιτσάκος), Ισαάκ (76' Ρονκάτο), Μανουσάκης, Ανιέτε, Τζιώρας (86' Γκότοβος).

Κασσιόπη (Γρηγορίου): Βρονταράς, Γκόμες, Σίκιμιτς, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Μπεριάν, Ζορμπάς (46' Κόντος), Κουτσόπουλος, Μαραγκός, Ραπτάκης (71' Καραδέμητρος), Σουάνης (57' Μπαλντοβάλιεβ).

Χανιά (Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Μανωλάς, Παγώνης (52' Καμπλιώνης), Πυθαρούλης, Πότσι (77' Γωνιωτάκης), Πάγκαλος, Γκούμας, Βασιλόγιαννης (65' Ζντράβκοβιτς), Μαραγκουδάκης, Κοσταντίνοβ.

Ηρακλής (Όγιος): Κολίτσι, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός (46' Κοντέων), Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Λίμα, Ιντζόγλου, Ζάχορα, Σαββίδης (60' Σιατραβάνης), Ονουάτσι, Τσιλιανίδης (84' Σκόρτσα).

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Μπελόν, Μανζάνο (55' Πέντα), Φαμπίνιο, Γκέσιος (70' Ζούρκος), Κουτσοσπύρος

Ηρακλής Ψαχνων (Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου, Γκεμίσης, Γκμπαγκουιντί (69' Ντελέκος), Στάγιτς (51' Τσούτσης), Κρητικός, Σταματής (46' Οχάντζα)

Φωστήρας (Σ.Φαντενμπρόεκ): Μοσχονάς, Ρουγκάλας, Κακαράς, Αχείμαστος, Τασουλής, Γκίνο, Γαρουφαλιάς, Μουστόγιαννης, Τεγούσης, Λύρας, Σμυρλής

Ολυμπιακός Βόλου (Ν. Κοκότοβιτς): Γκίτκος, Καρράς, Μελίσσης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Ρόκας, Κριστομπάλ, Μπρέσκα, Μόνχε, Ιωάννου, Γκούρμα

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Νίκη Βόλου - Κασσιόπη 1-0 (31' Μανουσάκης)

Χανιά - Ηρακλής 3-0 (13', 16', 35' Μαραγκουδάκης)

Αιγινιακός - Ηρακλής Ψαχνών 1-1 (37' Μπελόν / 81' Πατσατζόγλου )

Φωστήρας - Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (88' Σμυρλής)

Η βαθμολογία

1.Κασσιόπη 9

2.Ολυμπιακός Βόλου 9

3. Νίκη Βόλου 8

4. Αιγινιακός 7

5. Ηρακλής Ψαχνών 7

6. Χανιά 4

7. Ηρακλής 3

8. Φωστήρας 3

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ