FOOTBALL LEAGUE

Καβάλα - Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-2

Καβάλα - Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-2
INTIME SPORTS

Στην "ουρά" του 2ου ομίλου της Football League έμειναν Καβάλα και Αναγέννηση Γιαννιτσών, που αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο "Ανθή Καραγιάννη".

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι της "ουράς" στο 2ο όμιλο της Football League, που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής.

Η Καβάλα προηγήθηκε με 2-0 μέσα σε δύο λεπτά, όταν στο 41' ο Παπαδόπουλος έκανε το 1-0, μόλις τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, και στο 43' ο Αλεξίου με ψηλοκρεμαστό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ωστόσο, η απάντηση από πλευράς της Αναγέννησης Γιαννιτσών ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Γκαρακλίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από σέντρα του Καράμπελα και να μειώνει το σκορ. Το 2-2 έγινε στο 65', με τον Καράμπελα και πάλι μέσα στη φάση, να πλασάρει τον Τιγγιρίδη και να ισοφαρίζει.

Έτσι, οι δύο ομάδες πήραν την πρώτη τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα, που τις διατηρεί στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς.

ΚΑΒΑΛΑ (Χαραλαμπίδης): Τιγγιρίδης, Παπαργύριου, Χόρτσας, Άρτσε, Ντομί (37' Παπαδόπουλος), Καπνίδης, Πρίττας, Κουρέλας (66' Ντόσης), Γκαρακλίδης, Αλεξίου (69' Ντουτσαρίδης), Πόπτσης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Ζαλίκας): Καραογλανίδης, Λαμπάκης, Κουρούπης, Παλάσκας, Μπαξεβάνος (54' Χαρμάνας), Ιβανίδης, Μοσχάκης (84' Αναστασίου), Καράμπελας, Κάρταλ, Μπαργκά, Γιανκούλιτσα (61' Στεργίδης)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ