FOOTBALL LEAGUE

Κανονικά το ΑΕΛ - Παναχαϊκή

Κανονικά το ΑΕΛ - Παναχαϊκή
ΑΕΛ - Παναχαϊκή ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 16:00 την Κυριακή 10/4 θα πραγματοποιηθεί το ματς της ΑΕΛ με την Παναχαϊκή μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στους "κοκκινόμαυρους" από τους οποίους αφαιρέθηκαν 12 βαθμοί.

Το παιχνίδι της ΑΕΛ με την Παναχαϊκή ορίστηκε κανονικά για τις 10/4 και ώρα 16:00 όπως έγινε γνωστό την Τρίτη 5/4. Ο αθλητικός δικαστής εν τω μεταξύ αποφάσισε την τιμωρία των "κοκκινόμαυρων" για το γεγονός πως δεν είχαν καταθέσει εγγυητική επιστολή στην ΕΕΑ και τους επέβαλλε ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών!

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση και επιβεβαίωσε τον ορισμό του αγώνα:

"Κανονικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ΠΑΕ ΑΕΛ με την ΠΑΕ Παναχαϊκή την Κυριακή 10/4/2016 και ώρα 16:00 μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή κ. Βόμβα, ο οποίος δεν απέβαλε την ΠΑΕ Παναχαϊκή από το πρωτάθλημα, αλλά την τιμώρησε με αφαίρεση τριών βαθμών σε κάθε παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε χωρίς να έχει καταθέσει εγγυητική επιστολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο ορισμός του παιχνιδιού από την Football League έγινε κατόπιν εξωδίκου προσκλήσεως δηλώσεως, την οποία κοινοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην Football League.Το περιεχόμενο του εξωδίκου θα ανέβει στο site μας σε σύντομο χρονικό διάστημα".

Photo Credits: Action images

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ