FOOTBALL LEAGUE

Αμετάβλητη η κορυφή

Αμετάβλητη η κορυφή
INTIME SPORTS

Η Κέρκυρα πήρε βαθμό στο "Καυτανζόγλειο" μετά το 1-1 με τον Ηρακλή, ενώ ισόπαλο έληξε και το ματς στον Βόλο ανάμεσα στην Νίκη και τον Ηρακλή Ψαχνών. "Λευκή" ισοπαλία και στο Αιγίνιο, νίκη για τον Φωστήρα κόντρα στα Χανιά.

Δίχως να αλλάξει τίποτα στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ κύλησε η 6η αγωνιστική. Η Κέρκυρα ήταν εμφανώς καλύτερη από τον Ηρακλή στο "Καυταζόνγλειο", οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης στην επανάληψη και το ματς ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1.

Ο Χουάντερσον σταμάτησε δύο φορές τον Μπαλντοβλίεφ στο 16' και το 22' (το ριπλέι έδειξε πως η μπάλα μάλλον είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή), στο 31' του ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ (λανθασμένη απόφαση) αλλά ο επιθετικός των φιλοξενούμενων πήρε το αίμα του πίσω σκοράροντας στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου για το 0-1 της Κέρκυρας.

Ο Ηρακλής αφυπνίστηκε στην επανάληψη και ο Πουρτουλίδης εκτέλεσε εύστοχα στο 56' το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Στο 65' ο Ζαχόρα έχασε την ευκαιρία να ανατρέψει πλήρως το σκορ, ενώ στο 90+4' ο Κουτσόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Μπαλντοβλίεφ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Έτσι το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Κράτησαν το αήττητο τα Ψαχνά

Η Νίκη Βόλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κάποιες καλές ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, που όμως κατάφερε με καλή αμυντική τακτική να φύγει με έναν πολύτιμο βαθμό από το ματς και να διατηρήσει το αήττητο στα πλέι οφ, μένοντας παράλληλα ζωντανός στην κούρσα της ανόδου.

Ο Τζιώρας στο 16' και το 56', ο Σοϊλέδης στο 28', ο Ανιέτε στο 45+1' (δοκάρι) και ο Ρονκάτο στο 45' (επενέβη εντυπωσιακά ο Αθανασόπουλος), είχαν τις καλύτερες στιγμές να σκοράρουν για τους γηπεδούχους, που πίεσαν για ένα τέρμα μέχρι το τέλος αλλά δεν τα κατάφεραν.

"Λευκή" ισοπαλία στο Αιγίνιο

Έχασε έδαφος στην μάχη της ανόδου ο Ολυμπιακός Βόλου που αναδείχθηκε ισόπαλος εκτός έδρας με σκορ 0-0 κόντρα στον σκληροτράχηλο Αιγινιακό.

Σε ένα ματς με πολύ λίγες φάσεις μπροστά από τα δύο καρέ, οι δύο ομάδες δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τους φιλοξενούμενους να είναι ελαφρώς πιο επικίνδυνοι. Ο Αιγινιακός έφτασε στους 9 βαθμούς μετά από 6 παιχνίδια στα πλέι οφ, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πλέον 11 βαθμούς στον ίδιο αριθμό αγώνων.

Με "χρυσή" αλλαγή τον Μουστόγιαννη πήρε το ματς ο Φωστήρας

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα στην αναμέτρηση του Φωστήρα με τον ΑΟ Χανιά. Μόλις στο 4' ο Λουκίνας σκόραρε βάζοντας μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με τον Σμυρλή στο 7' να ισοφαρίζει από τα 11 βήματα (ανατροπή του Γκίνο από τον Καμπλιώνη).

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην συνέχεια και φτάσαμε στην επανάληψη για να παρουσιαστεί και πάλι μια καλή ευκαιρία στο παιχνίδι. Από εκτέλεση φάουλ του Καμπλιώνη, ο Γιαννιώτης απέκρουσε ασθενώς και ο Χατζηησαΐας από πολύ κοντινή απόσταση δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα!

Αντίθετα, ο Μουστόγιαννης αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Φωστήρα, καθώς από γύρισμα του Σμυρλή σκόραρε με σουτ στην κίνηση στο 84', δίνοντας το προβάδισμα με σκορ 2-1 στους γηπεδούχους.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE των αγώνων

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιγινιακός - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Σκόρερ: -/-

Αιγινιακός (Κ. Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Κωνσταντινίδης (23' Ζούρκος), Φαμπίνιο, Λαζαρίδης, Μανζάνο (47' Μπελόν), Γκέσιος (59' Γεωργίου), Πέντα, Κουτσοσπύρος.

Ολυμπιακός Βόλου (Ν. Παντέλης): Γκίτκος, Κωστούλας, Γιαλούσης, Κατσιαρός (47' Ζέρης), Καρράς, Ρόκας, Πινδώνης, Μόνχε, Κριστόμπαλ (64' Κατσίκης), Μπρέσκα, Ιωάννου (77' Γκούρμα).

Κόκκινες κάρτες: 90+2' Λιόλιος (2η κιτ.)

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)

Βοηθοί: Δημητριάδης, Μερκενίδης (Μακεδονίας)

Αμετάβλητη η κορυφή
INTIME SPORTS

Φωστήρας - Χανιά 2-1

Σκόρερ: 7' Σμυρλής, 84' Μουστόγιαννης / 4' Λουκίνας

Φωστήρας (Τ. Ματάισεν): Γιαννιώτης, Τασουλής, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Αχείμαστος, Εμέκα (76' Μπαστάνης), Τεγούσης (46' Λεοντίου), Γκίνο, Γ. Μπαστάνης, Σμυρλής, Λύρας (67' Μουστόγιαννης).

Χανιά (Μ. Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Πιθαρούλης, Τσατσαρής, Γκούμας (80' Παπατζίκος), Καμπλιώνης, Βασιλόγιαννης (65' Κονσταντίνοφ), Λουκίνας (74' Βαλλιάνος), Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης.

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)

Αμετάβλητη η κορυφή
INTIME SPORTS

Ηρακλής - Κέρκυρα 1-1

Σκόρερ: 56' πεν. Πουρτουλίδης / 45' Μπαλντοβλίεφ

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Πουρτουλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Τσιλιανίδης (73' Ματσούκας), Λίμα, Χιονίδης (53' Ζαχόρα), Κουρούπης, Σιατραβάνης, Κοντέων, Κοντοδήμος (33' Ιντζόγλου).

Κέρκυρα (Μ. Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Μαράγκος, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς (85' Γυφτοκώστας), Ναγιάρ (71' Κρητικός), Σουάνης (71' Βλάχος), Γκόμεζ, Μπέριαν, Μπαλντοβαλίεφ, Κουτσόπουλος.

Διαιτητής: Κυριαζίδης (Έβρου)

Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Χούσκογλου (Θράκης)

Νίκη Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Σκόρερ: -/-

Νίκη Βόλου (Α. Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Σουλίδης, Μανουσάκης, Ρονκάτο (59' Ισαάκ), Ανιέτε, Τζιώρας.

Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Τζανής, Γκεμίσης, Τσιμόντζι, Καλαϊτζίδης (61' Μπουμάλ), Ντελέκος, Ντινιωτάκης (33' Τσούτσης), Σταμάτης.

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Χαρίσης (Γρεβενών)

Αμετάβλητη η κορυφή
INTIME SPORTS

Η βαθμολογία στα πλέι οφ:

Ομάδα Βαθμ Αγ Σύνολο
N I H Γκολ
Νίκη Βόλου 13 6 3 2 1 7 - 5
Ηρακλής Ψαχνών 12 6 3 3 0 6 - 3
Κέρκυρα 12 6 1 3 2 5 - 5
Ολυμπιακός Βόλου 11 6 1 2 3 3 - 5
Αιγινιακός 9 6 2 3 1 5 - 5
Φωστήρας 8 6 2 2 2 4 - 4
ΑΟ Χανιά 7 6 2 0 4 7 - 7
Ηρακλής 6 6 1 3 2 4- 7
TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ