FOOTBALL LEAGUE

Ισόπαλο το Τρίκαλα - Λαμία, στο νοσοκομείο ο Γκμπαλέ

Ισόπαλο το Τρίκαλα - Λαμία, στο νοσοκομείο ο Γκμπαλέ

Δυνατό φιλικό στα Τρίκαλα ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν τη νέα σεζόν στη Football League. Τρίκαλα και Λαμία έμειναν στο 1-1, τραυματίστηκε ο Γκμπαλέ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Παρουσία 2.000 θεατών στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων, ο ΑΟΤ αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τη Λαμία, σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (6/9). Η ομάδα της Φθιώτιδας προηγήθηκε στο 32' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σερτζίνιο.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 47' με κεφαλιά του Κουσκουνά. Το δυνατό φιλικό στιγμάτισε ο τραυματισμός του Γκμπαλέ, του παίκτη των Τρικάλων, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, ο διαιτητής Γρατσάνης αποφάσισε να αποβάλει τον τεχνικό της Λαμίας, Σούλη Παπαδόπουλο, για διαμαρτυρία.

ΑΟ Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας):Χιώτης (79' Σικαλιάς), Λαμπάκης (82' Κωνσταντινίδης), Νιάρος (82' Παπαργυρίου), Ρεπετσάς, Ζώνας (76' Κουμπαρούλης), Μουμίν (52' Ριζογιάννης), Δουκάκης (70' Μακρίδης), Στεφάνοβιτς (78' Βαγγελή), Κουσκουνάς (87' λ. τρ. Τοπτίδης), Γκονζάλες (83' Χαροντάκης), Γκμπαλέ (65' Αρσενίεβιτς)

Λαμία (Σούλης Παπαδόπουλος):Ρίζος, Ζουλιώτης, Τζόκιτς (55' Καλλέργης), Σερτζίνιο (46' Καραλής), Ενκουέμ, Κοτσώνης, Κοντέων (55' Τσαμούρης), Καραγιάννης (55' Τόσκας), Νεόφυτος (63' Θαναηλάκης), Τριανταφυλλάκος (55' Νατσιόπουλος, 90' Παπαευθυμίου), Τσόπελας (63' Καλαϊτζίδης, 76' Τσιλούλης).

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ