FOOTBALL LEAGUE

Ισοπαλία ανόδου για Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης

FOOTBALL LEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / Eurokinissi Sports)
Λαμία, Απόλλων EUROKINISSI SPORTS

Λαμία και Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0), αποτέλεσμα που τους σπρώχνει στην άνοδο στη Super League. Ο Πανελευσινιακός σταμάτησε το φοβερό σερί του ΑΟΤ (1-0), νίκη παραμονής για Κισσαμικό.

Το ντέρμπι των πρωτοπόρων ανάμεσα σε Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης για την 30ή αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League έληξε χωρίς γκολ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που τους σπρώχνει στον προβιβασμό στη Super League! Πλέον η "Ελαφρά Ταξιαρχία" με βαθμό εξασφαλίζει την άνοδο, οι Φθιωτοί θέλουν ακόμη τέσσερις, αλλά μόνο με "αυτοκτονία" δεν θα παίζουν αυτές οι ομάδες στη μεγάλη κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Στο ματς που έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας, το οποίο παρακολούθησαν 4.500 θεατές, οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι, είχαν περισσότερες ευκαιρίες (μία μόνο κλασική), ενώ οι φιλοξενούμενοι πρόσεξαν πολύ τα νώτα τους, κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους και ύστερα από 30 ματς παρέμειναν αήττητοι!

FOOTBALL LEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η καλύτερη ευκαιρία καταγράφηκε στο 48', όταν το πλασέ στην κίνηση από τον Ντουρμισάι έδιωξε σε κόρνερ ο Χιώτης. Το φινάλε του αγώνα βρήκε και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες, αλλά και τον κόσμο της Λαμίας να φωνάζει συνθήματα για... Α' Εθνική!

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές):Πίτκας, Χριστοφιλέας, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βαλιός (83' Αυγενικού), Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης (70' Ρότσα), Βάντερσον, Ντουρμισάι (60' Ματσούκας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος):Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης, Κονέ, Ομπόντο, Σιατραβάνης, Αλμπάνης (56' Πετρόπουλος), Ρομάνο (90' Πάνος), Διαμαντόπουλος (82' Κρητικός).

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Γκάγκας (Λάρισας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ

Στην Ελευσίνα ο Πανελευσινιακός επικράτησε 1-0 του ΑΟ Τρίκαλα, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 62' ο Σταματάκης. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από 13 διαδοχικές νίκες, αλλά ηττήθηκαν από μια ομάδα που είναι σε θέση υποβιβασμού και η οποία καθοδηγήθηκε από υπηρεσιακό προπονητή, τον γυμναστή Μπάμπη Χαραλαμπίδη.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα της Δυτικής άνοιξε το σκορ λοιπόν με τον Σταματάκη, όταν αυτός πήρε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα! Οι "σταχυοφόροι" αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για παραμονή, ενώ ο ΑΟ Τρίκαλα δεν έχει πλέον ελπίδες να καταλάβει την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μπάμπης Χαραλαμπίδης): Μακρυωνίτης, Κωνσταντινίδης, Αρναούτογλου, Ταούπρος, Μουστάκης (72' Καμπούρης), Κασνέτση (46' Ζέλιος), Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Γραικός, Σταματάκης, Αγγελούδης (56' Δημόπουλος)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαλμπόα (84' Νταμαού), Στεφάνοβιτς (71' Αρναρέλλης), Μπαϊκαρά (71' Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς.

Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας)

Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Πυλαρινός (Ζακύνθου)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο αδιάφορος βαθμολογικά Αγροτικός Αστέρας νίκησε 3-0 στον Εύοσμο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη βρήκε δίχτυα με τους Τάι, Τεγούση και Πάτο και πέρα από το γεγονός ότι βρίσκεται και πάλι στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες, καθώς είχε να κερδίσει από τις 5 Μαρτίου και το ματς με τον ΑΟ Χανιά (2-0). Η Αναγέννησης Καρδίτσας που δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό παρέμεινε για 12 σερί εκτός έδρας ματς δίχως τρίποντο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης):Γιακουμής, Μπουτζίκος (58’ Ουνγιαλίδης), Κουκόλης, Τεγούσης, Αργυρίου, Γκότοβος, Τάι, Βουτσιάς (76’ Βαφέας), Πάτο, Χατζής, Φιλίπε (86’ Γκέσιος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος):Πρίφτης, Καραγιάννης, Τζάνης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Σμίλτος, Υφαντής (52’ Ντάνκουα), Τσιλούλης, Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι (52’ Κρητικός (66’ Χαλκιαδάκης).

Διαιτητής:Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)

Βοηθοί:Δημόπουλος (Φλώρινας), Γιάντσης (Ημαθίας).

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live των αγώνων.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ο Κισσαμικός είχε να νικήσει από τις 12 Απριλίου. Η Καλλιθέα έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για παραμονή. Εντέλει η ομάδα των Χανίων επικράτησε 1-0 με γκολ του Κίκε Μπούλα, που όπως έχει αποκαλύψει το Sport24.gr θα παίξει στην Ξάνθη τη νέα σεζόν, και έσπρωξε στον υποβιβασμό την αθηναϊκή ομάδα. Ο μεσοεπιθετικός από την Ισημερινή Γουινέα λύτρωσε τον Κισσαμικό στο 59', τον διατήρησε έξι πόντους πάνω από τις θέσεις υποβιβασμού, ενώ πλέον η ομάδα του Ελ Πάσο δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε παραμονή.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Μπουγαΐδης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα (79' Ν' Γκουέμ), Μαρτίνεθ, Κίκε (69' Μάντζης), Μίλιτς (71' Νικόλτσης), Στογιάνοφ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Ντιακιτέ (81' Γουόρντεν), Τσώνης, Γκίνη (69' Μασέδο), Καντέ, Συριόπουλος, Μπέλης, Σταματάκος, Κρεββατάς (60' Σμυρλής)

Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά)

Βοηθοί: Γιαννίκος (Πειραιά), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Αιγινιακός και Παναιγιάλειος θα παίζουν στη Stoiximan.gr Football League τη νέα σεζόν. Στον αγώνα της βόρειας Πιερίας οι Αιγιώτες προηγήθηκαν με τον Τσιλιγκίρη στο 7', ενώ το 1-1 έγινε με τον Τσολακίδη στο 17'.

FOOTBALL LEAGUE / ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÉÃÉÁËÅÉÏÓ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÉÃÉÁËÅÉÏÓ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος):Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι (80’ Μουκίδης), Πατράλης, Τσολακίδης, Φασίδης (70’ Μήλιος), Ρανγκέλοφ (85’ Παπαδόπουλος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός):Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότας, Καζναφέρης, Μπούζας (88’ Βουτσιώτης), Μωυσίδης, Γκούφας (93’ Ρέλλας), Τσιλιγκίρης (94’ Καζβιρόπουλος), Κρητικός, Μπρους.

Διαιτητής:Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθοί:Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών)

ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Την περασμένη αγωνιστική ο Πανσερραϊκός πήρε νίκη στα χαρτιά με τον Πανθρακικό. Αυτή τη φορά το έκανε με τη Σπάρτη, η οποία δεν ταξίδεψε στις Σέρρες λόγω των οικονομικών προβλημάτων και των μαζικών προσφυγών. Ο διαιτητής Δημήτρης Δραγάτης (Χαλκιδικής) βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, η αποστολή των Λακώνων δεν βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο και λίγα λεπτά μετά έκλεισε το φύλλο αγώνα, κατοχυρώνοντας την νίκη στους γηπεδούχους.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι φιλοξενούμενοι χάνουν το ματς με 3-0 και ο αθλητικός δικαστής θα αφαιρέσει, βάσει κανονισμού, τρεις πόντους, ενώ θα επιβληθεί και πρόστιμο στην ομάδα της Λακωνίας. Η 11άδα που κατέβασε ο Παναγιώτης Διλμπέρης στον αγωνιστικό χώρο: Μέλκας, Ντοράγκι, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Τσιμίκας, Γκούρτσας, Ρούτσης, Γαβριηλίδης, Φουσού, Κάκκο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Παρασκευή 12/5

Καλλονή - ΑΟΧ 0-1 (86' Αποστολόπουλος)

Σάββατο 13/5

ΟΦΗ - Άρης 1-1 (29 'Μιλοσάβλιεβ - 73' Καπνίδης)

Κυριακή 14/5

Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Πανελευσινιακός-Τρίκαλα 1-0 (62' Σταματάκης)

Κισσαμικός - Καλλιθέα 1-0 (59' Κίκε)

Πανσερραϊκός - Σπάρτη 3-0 (α.α.)

Αιγινιακός - Παναιγιάλειος 1-1 (17' Τσολακίδης - 7' Τσιλιγκίρης)

Αγροτικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0 (38' Τάι, 62' Τεγούσης, 92' Πάτο)

Αχαρναϊκός - Πανθρακικός 3-0 (α.α.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Σμύρνης 76

2. Λαμία 73

................................................

3. Άρης 67

4. Τρίκαλα 61

5. ΟΦΗ 60

6. Αγροτικός Αστέρας 46

7. Σπάρτη 45

8. Πανσερραϊκός 40

9. Χανιά 37

10. Παναιγιάλειος 35

11. Κισσαμικός 33

12. Αναγέννηση Καρδίτσας 32

13. Αχαρναϊκός 32

14. Αιγινιακός 32

................................................

15. Πανελευσινιακός 27

16. Καλλιθέα 24

17. Καλλονή 16

18. Πανθρακικός -6

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

1. Κουσκουνάς (ΑΟΤ) 19

2. Γιαννιτσάνης (ΑΟΤ) 14

3. Βασιλόγιαννης (Λαμία) 12

4. Βουό (ΟΦΗ) 10

. Σταματής (ΑΟΧ) 10

. Σιατραβάνης (Απόλλων) 10

Η 31Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 21 Μαΐου

Απόλλων Σμύρνης - Τρίκαλα (17:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Ριζούπολης)

Άρης - Λαμία (17:00 ΕΡΤ3, «Κλ. Βικελίδης»)

Χανιά - Πανελευσινιακός (17:00, Δημ. Περιβολίων)

Καλλιθέα - Καλλονή (17:00, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)

Σπάρτη - Αχαρναϊκός (17:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

Παναιγιάλειος - Κισσαμικός (17:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Πανσερραϊκός (17:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Αιγινιακός - Αγροτικός Αστέρας (17:00, «Γ. Παραλυκίδης)

Πανθρακικός - ΟΦΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ