FOOTBALL LEAGUE

Η Καλλιθέα φρέναρε τον Άρη, 2-0 με Τσίπρα

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ÁÑÇÓ
FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ÁÑÇÓ EUROKINISSI SPORTS

Η Καλλιθέα στο ντεμπούτο του Νίκου Κουρμπανά στον πάγκο της έβαλε τέλος στο αήττητο του Άρη επικρατώντας με 2-0 με δύο γκολ του Ανδρέα Τσίπρα στο Ελ Πάσο στην πρεμιέρα της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. (VIDEO)

Με δύο γκολ του Ανδρέα Τσίπρα η Καλλιθέα επικράτησε με 2-0 του Άρη στο Ελ Πάσο βάζοντας τέλος στο αήττητο της ομάδας της Θεσσαλονίκης και το σερί των πέντε νικών που είχε το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου στη Stoiximan.gr Football League στην πρεμιέρα της 8ης αγωνιστικής της. Νίκη που συνδυάστηκε με το ντεμπούτο του Νίκου Κουρμπανά στο ξεκίνημα του 2017.

Στο παιχνίδι ο Άρης σκόραρε στο 9΄ με τον Μιλούνοβιτς μετά την πάσα του Καράμπελα αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε καθώς ο δεύτερος ήταν σε θέση οφ σάιντ. Στο 11΄ ήρθε το πρώτο σουτ για την Καλλιθέα που επιχείρησε ο Σταματάκος από πλάγια θέση αλλά η μπάλα πέρασε λίγα μέτρα άουτ.

Στο 15΄ ο Σταματάκος έκανε το γύρισμα, ο Σμύρλης δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή, με τη μπάλα να έφθασε τελικά στον Κρεββατά που όμως σούταρε πάνω στον Τζανακάκη. Στο 23΄ ήρθε η πρώτη τελική για τον Άρη όταν ο Μιλούνοβιτς βρήκε με κάθετη μπαλιά του τον Ίλιτς αλλά ο Σταυριανός απομάκρυνε το σουτ του σε κόρνερ.

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ÁÑÇÓ
FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ÁÑÇÓ EUROKINISSI SPORTS

Στο 25΄ φαλτσαριστό σουτ του Μιλούνοβιτς εκτός της μεγάλης περιοχής με το δεξί αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Καλλιθέας. Στο 27΄ το σουτ του Τσίπρα δεν ανησύχησε τον Διούδη ενώ στο 29΄ απομάκρυνε σε κόρνερ την μπάλα από το σουτ του Τάτου.

Στο 30΄ ο Άρης άγγιξε να ανοίξει το σκορ στην προβολή του Μιλούνοβιτς αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Καλλιθέα μετά από την απόκρουση του Σταυριανού. Στο 31΄ η μπάλα πέρασε πολύ άουτ μετά από το σουτ του Τσίπρα και στο 40΄ ο Σταυριανός κράτησε το 0-0 από το σουτ στην κίνηση του Τάτου από το ύψος του πέναλτι μετά από την πάσα του Καράμπελα.

Στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης ήταν καταιγιστικός αλλά η Καλλιθέα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 67΄ με το πλασέ του Τσίπρα μετά από την κεφαλιά πάσα του Κρεββατά κάνοντας το 1-0 και έφθασε στη νίκη με 2-0. Μέχρι εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρχικά στο 47΄ με τον Μπαργκάν να σημαδεύει το δοκάρι και στην επαναφορά ο Ίλιτς σε κενή εστία ουσιαστικά να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Η μπάλα πέρασε άουτ και από την κεφαλιά του Τζεμπούρ στο 48΄ μετά από την εκτέλεση φάουλ του Τάτου ενώ στο 54΄ το πλασέ του διεθνή Αλγερινού επιθετικού ήταν αδύναμο με τον Σταυριανό να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 58΄ η κεφαλιά του Ιντζίδη μετά από τη σέντρα του Καράμπελα δεν απείλησε τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας, στο 64΄ ο Καπνίδης σκόραρε αλλά υποδείχθηκε σωστά σε θέση οφ σάιντ και στο 65΄ το σουτ του Τζεμπούρ με το δεξί ήταν άστοχο.

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ÁÑÇÓ
FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ÁÑÇÓ EUROKINISSI SPORTS

Κάπου εκεί μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου καθώς η Καλλιθέα στο 66΄ οργάνωσε σωστά την επίθεσή της και άνοιξε το σκορ με τον Τσίπρα να κάνει το 1-0 καθώς πλάσαρε εύστοχα τον Διούδη μετά από την κεφαλιά πάσα του Κρεββατά. Μάλιστα ένα λεπτό μετά στο 68΄ ο Διούδης αρνήθηκε το 2-0 στο πλασέ του Σταματάκου στο τετ α τετ τους όχι όμως και στο 77΄ όπου Τσίπρας και πάλι έκανε διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του.

Το 2-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι. Επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες για την Καλλιθέα στο ντεμπούτο του Νίκου Κουρμπανά που μπήκε με το δεξί στο 2017 και πρώτη ήττα στη φετινή Stoiximan.gr Football League για τον Άρη του Νίκου Αναστόπουλου.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος (36΄ Τοπάλι), Συριόπουλος, Πάτας, Κατσικογιάννης, Τσίπρας, Μπέλης, Κρεββατάς (75΄ Μάκο), Σταματάκος, Σμυρλής (84΄ Ηλιάδης).

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ιντζίδης (74΄ Ντούνης), Μπράβο, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ανάκογλου, Ίλιτς (61΄ Καπνίδης), Τάτος, Μιλούνοβιτς (46΄ Τζεμπούρ).

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Τρίτη 3 Ιανουαρίου

Καλλιθέα - Άρης 2-0 (66', 77' Τσίπρας)

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου

Αιγινιακός - Καλλονή (14:00, Δημ. «Γ. Παραλυκίδης»)

Κισσαμικός - Απόλλων (15:00, Γήπεδο Μάλεμε)

Πανσερραϊκός - Αχαρναϊκός (15:00, Δημ. Σερρών)

Αγροτικός Αστέρας - ΟΦΗ (15:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο «Δ. Κοντικάκης»)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Πανελευσινιακός (15:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Παναιγιάλειος - Λαμία (15:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Σπάρτη - Τρίκαλα (15:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

Πανθρακικός - ΑΟ Χανιά (15:00, ΔΑΚ Κομοτηνής)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λαμία 19

2. Άρης 17

. Απόλλων Σμύρνης 17

4. Αχαρναϊκός 14

. ΟΦΗ 14

6. Αγροτικός Αστέρας 13

7. Σπάρτη 11

8. Τρίκαλα 10

. Πανσερραϊκός 10

. Κισσαμικός 10

11. Πανθρακικός 8

12. Αν. Καρδίτσας 7

13. Καλλιθέα 6

14. Παναιγιάλειος 5

. Αιγινιακός 5

16. Καλλονή 4

. Χανιά 4

18. Πανελευσινιακός 1

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ