FOOTBALL LEAGUE

Η Football League "ψήφισε" για τη ΓΣ της ΕΠΟ

Η Football League "ψήφισε" για τη ΓΣ της ΕΠΟ
Διοικητικό συμβούλιο Football League ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκλέχθηκαν οι τρεις εκπρόσωποι της Football League για τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, που θα γίνει την Παρασκευή (14/10). Υπέρ της αντιπολίτευσης το αποτέλεσμα.

Στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου που έγινε τη Δευτέρα (10/10) στη Football League, εξελέγησαν οι τρεις εκπρόσωποί της ενόψει της ΓΣ της ΕΠΟ που θα γίνει την Παρασκευή (14/10). Υποψηφιότητα έβαλαν οι Αντώνης Ρέλλας (Παναιγιάλειος), Αντώνης Λεβεντογιάννης (Απόλλων Σμύρνης), Λεωνίδας Λεουτσάκος (Αχαρναϊκός).

Oι δύο που εκλέχθηκαν ήταν οι Λεουτσάκος (18 ψήφοι), Λεβεντογιάννης (10), ενώ τρίτος σε ψήφους ήταν ο Ρέλλας (8). Πάντως ο τελευταίος, ιδιοκτήτης του Παναιγιάλειου, ορίστηκε στη συνέχεια ως ο αντίκλητος του προέδρου, Στέλιου Σφακιανάκη (θα ψηφίσει δηλαδή εκ μέρους του Σφακιανάκη).

Οι δύο πρώτοι που εκλέχθηκαν, οι Λεβεντογιάννης και Λεουτσάκος, φέρεται να τάσσονται υπέρ της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ. Στην γενική συνέλευση του Ιουνίου, η Football League με 2-1 ψήφους είχε ψηφίσει τον διοικητικό απολογισμό της διοίκησης Γκιρτζίκη (Παναιγιάλειος - Καλλιθέα ναι, Απόλλων Σμύρνης όχι).

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ