FOOTBALL LEAGUE

Η Football League έστειλε έγγραφο ερώτημα στις ΠΑΕ

Η Football League έστειλε έγγραφο ερώτημα στις ΠΑΕ
Διοικητικό συμβούλιο, Football League ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Football League απέστειλε έγγραφο ερώτημα στις ΠΑΕ για την έναρξη του πρωταθλήματος και περιμένει απάντηση ως τη Δευτέρα (17/10).

Η διοργανώτρια αρχή της Football League απέστειλε έγγραφο ερώτημα στις ΠΑΕ του πρωταθλήματος και περιμένει απάντηση ως το μεσημέρι (14:00) της Δευτέρας (17/10). Συγκεκριμένα, στο έγγραφο αυτό ενημερώνει τα μέλη της ότι πολλοί πρόεδροι ομάδων έχουν ζητήσει σέντρα το Σαββατοκύριακο (22,23/10) και ζητά απάντηση για το αν συμφωνούν.

Ωστόσο, δεν αναφέρεται υπό ποιες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δηλαδή αν έχει βρεθεί τηλεοπτική "στέγη" και χορηγοί. Εννοείται ότι συμφωνία δεν υπάρχει και η Λίγκα ζητά την έναρξη άμεσα - χωρίς διοικητικό συμβούλιο και χωρίς εγγυημένα έσοδα.

Υπάρχουν ομάδες που θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά επίσης δεδομένο είναι ότι υπάρχουν ΠΑΕ που δεν συμφωνούν, χωρίς προηγουμένως να έχουν επιτευχθεί συμφωνίες σε τηλεοπτικά και χορηγίες. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα (17/10) και δεν αποκλείεται να γίνει έκτακτο Δ.Σ. την Τετάρτη (19/10), άποψη που εξέφρασαν αρκετοί παράγοντες όταν ενημερώθηκαν για την κίνηση αυτή.

Photo Credits: Action Images

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ