FOOTBALL LEAGUE

Η Ελευσίνα πήγε στα Τρίκαλα

Η Ελευσίνα πήγε στα Τρίκαλα
Γιαλιάς INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Γιαλιάς εγκατέλειψε τον Πανελευσινιακό και ανέλαβε τα Τρίκαλα, παίρνοντας μαζί του τους περισσότερους παίκτες. Την ομάδα της Δυτικής Αττικής ανέλαβε ο Σπύρος Δημόπουλος και τα αδέρφια του.

Η διαμάχη του Χρήστου Γιαλιά με τον δήμο της Ελευσίνας τον οδήγησε στην απόφαση να εμπλακεί στα Τρίκαλα, τα οποία είχαν μείνει δίχως αφεντικό μετά την αποχώρηση του Χάρη Κουτσούρη. Παρότι στην ομάδα της Δυτικής Αττικής ο Γιαλιάς είχε φέρει καλούς παίκτες και προπονητή τον Γιώργο Βαζάκα, δεν δίστασε να τα μαζέψει και να αποχωρήσει.

Μαζί του πήρε και τον Γρεβενιώτη τεχνικό, αλλά, και ποδοσφαιριστές όπως οι Διονύσης Χιώτης, Χουσεΐν Μουμίν, Φιλίπ Αρσενίεβιτς, Γκαστόν Γκονζάλες, Θανάσης Ρεπετσάς, Λιούμποριμ Στεφάνοβιτς, Πάμπλο Βάσκες, Νταλί Γκμπαλέ, Στέλιος Λαμπάκης, Παντελής Ριζογιάννης, Παναγιώτης Ζώνας.

Τη σκυτάλη στον Πανελευσινιακό πήρε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σπύρος Δημόπουλος, ο οποίος τη θέση του προπονητή έδωσε στον αδερφό του Θανάση, αλλά και αυτή του προπονητή των Νέων στον άλλο του αδερφό, Χρήστο.

Μέχρι σήμερα έχουν αποκτηθεί οι Νίκος Γκεμίσης, Νίκος Γιαννιτσάνης, Άγγελος Πούρνος, Γιάννης Μποτωνάκης, Χρήστος Παληγεώργος, Κώστας Μανιάτης, Θοδωρής Λίτσος, Κώστας Δημητρίου, Απόστολος Παπαδόπουλος, Γιάννης Τζώρτζης, Σπύρος Στεργιώτης, Γιάννης Μαρίνου, Στέλιος Ανδρίκος, Λεωνίδας Κασνέτση, Νίκος Δημόπουλος, Γιάννης Σεντεμέντες, Παναγιώτης Πλαβούκος και Γιάννης Μπαντίκος.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ