FOOTBALL LEAGUE

Η Αναγέννηση Καρδίτσας χάλασε το πάρτι της Λαμίας

FOOTBALL LEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / Eurokinissi Sports)
Λαμία, Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Η ψυχωμένη ΑΣΑ έπαιζε από το 69' με εννέα παίκτες, αλλά νίκησε 1-0 τη Λαμία, την υποχρέωσε στην πρώτη εφετινή ήττα και της χάλασε το πάρτι για την άνοδο. Με ανατροπή ο Άρης, εξάρες για ΟΦΗ - Αγροτικό.

Η 34η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά τα παιχνίδια που έγιναν ήταν εντυπωσιακά σε εξέλιξη. Στα επτά ματς που έγιναν, σημειώθηκαν 23 γκολ, αφού το Πανελευσινιακός - Αγροτικός έληξε στο 0-6 και το ΟΦΗ - Αιγινιακός στο 6-1.

Η αναμέτρηση που μαγνήτισε το ενδιαφέρον ήταν όμως το Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι αήττητοι στην έδρα τους Φθιωτοί θα γιόρταζαν την άνοδο, αλλά δεν τους πήγε τίποτα καλά. Όσες ετοιμασίες είχαν προγραμματίσει, πήγαν στράφι λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, η ΑΣΑ την υποχρέωσε σε ήττα!

Η ψυχωμένη ομάδα του Γιάννη Μάγγου επικράτησε 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 52ο λεπτό ο Τσιλούλης, με κεφαλιά. Άξιο αναφοράς ότι από το 69' οι Θεσσαλοί έπαιζαν με εννέα παίκτες, αφού είχαν αποβληθεί οι Σμίλτος και Τζάνης. Αποκάλυψη του αγώνα ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης, Περικλής Γεωργατζάς, ο οποίος στη 2η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, ήταν καταπληκτικός! Με τις επεμβάσεις του κράτησε απαραβίαστη την εστία του και βοήθησε την ΑΣΑ να «γκρεμίσει» το κάστρο της Λαμίας (είχε να χάσει σε επίσημο ματς στην έδρα της από τον Απρίλιο του 2016).

Ο ΟΦΗ έκανε περίπατο στο Ηράκλειο απέναντι στον αποδεκατισμένο Αιγινιακό. Τον συνέτριψε με 6-1, στο τελευταίο παιχνίδι του Ηλία Κώτσιου, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δράση σε ηλικία 40 ετών. Τρία γκολ έβαλε για τους Κρητικούς ο Πατρίκ Βουό, ενώ από τα έξι τέρματα οι "μελανόλευκοι" είχαν και δοκάρι με τον Κοιλιάρα στο 61'.

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ένα τέρμα του Ντάρσι Νέτο, πέντε λεπτά πριν από την συμπλήρωση των 90’, ήταν αυτό που χάρισε την νίκη στον Άρη με 2-1 απέναντι στην Σπάρτη και του έδωσε το δικαίωμα να τελειώσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Οι Λάκωνες είχαν ανέβει στο "Κλ. Βικελίδης" με 12 παίκτες στην αποστολή και κρατούσαν το προβάδισμα μέχρι το 50'. Το σκορ είχε ανοίξει ο Ηλίας Αναστασάκος στο 35', ενώ ο Καπνίδης είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 στο 50'.

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÓÐÁÑÔÇ (MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÓÐÁÑÔÇ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Παιχνίδι - παρωδία στα Χανιά. Ο ΑΟΧ έπαιξε με την Καλλιθέα με όλους κι όλους 11 διαθέσιμους παίκτες, ανάμεσα στους οποίους δύο τερματοφύλακες. Ο κίπερ Λαλί επιστρατεύτηκε και έπαιξε αριστερό εξτρέμ!Έτσι, η αθηναϊκή ομάδα πέρασε «αέρα» με 3-1 από τα Χανιά, τερμάτισε 15η και ελπίζει πλέον, είτε στην αναδιάρθρωση, είτε στην αφαίρεση βαθμών από τους Κρητικούς για να σώσει την παρτίδα.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live των αγώνων της 34ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Χανιά - Καλλιθέα 1-3 (53' Αποστολόπουλος - 2' Μάκο, 28' Συριόπουλος, 57' Σταματάκος)

Άρης - Σπάρτη 2-1 (50' Καπνίδης, 85' Νέτο - 35' Αναστασάκος)

Τρίκαλα - Παναιγιάλειος 1-0 (57' Στεφάνοβιτς)

Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1 (52' Τσιλούλης)

Πανελευσινιακός - Αγροτικός Αστέρας 0-6 (20' αυτ. Τσούπρος, 29', 81', 87' Φιλίπε, 39' Τεγούσης, 83' Γολιδόπουλος)

ΟΦΗ - Αιγινιακός 6-1 (1' Μάνος, 2', 33', 65' Βουό, 28' Χαντί, 70' Μιλοσάβλιεβ - 57' Γκατσολάρι)

Αχαρναϊκός - Κισσαμικός 0-1 (88' Βλάχος)

Καλλονή - Πανσερραϊκός 0-3 (α.α.)

Πανθρακικός - Απόλλων Σμύρνης 0-3 (α.α.)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές):Πίτκας, Σπυρόπουλος (84' Μπουλούλης), Όμο, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Βαλιός (65' Αυγενικού), Ρότσα (46' Βάντερσον), Ματσούκας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Μάγγος):Γεωργατζάς, Τζάνης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Ντεμπελέ (85' Τζέλλος), Μπιτέλης (46' Χαλκιαδάκης), Σμίλτος, Τσιλούλης, Μπλέντι, Τζέκος, Ξέρρας.

Διαιτητής: Διώτης (Ευρυτανίας)

Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου):Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Ταυλαρίδης (46’ Πίτου Γκαρσία), Μακουτά, Μιλούνοβιτς (46’ Μπαργκάν), Παυλίδης, Καπνίδης, Ίλιτς, Ντόγος (67’ Νέτο)

ΣΠΑΡΤΗ (Κώστας Κλάδης):Κραβαρίτης, Μπανούσης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Αναστασόπουλος, Χάδιαρης, Κορνέζος, Λώττας, Φράγκος, Ηλιόπουλος, Αναστασάκος.

Διαιτητής: Κιγιντζή (Θράκης)

Βοηθοί: Λεωνίδας (Τρικάλων), Δημητριάδης (Θράκης)

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης):Αθανασόπουλος, Καρρίκι (90’ Κατσαντώνης), Λαμπάκης, Σαρακατσάνος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης (69’ Καμπλιώνης), Στεφάνοβιτς (83’ Τοπτίδης), Σανδραβέλης, Κουσκουνάς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός):Γκαραβέλης, Γκούφας, Ντέμο, Μπρους, Ρέλλας (87’ Τσουρής), Τσιλιγκίρης, Μπούζας, Βουτσιώτης (82’ Καζβιρόπουλος), Μωϋσιάδης, Σκαρτσίλας, Κρητικός (87’ Ταουσιάνης).

Διαιτητής:Πάνος (Ηπείρου)

Βοηθοί:Σκορδίλης (Κέρκυρας), Αντωνίου (Ηπείρου)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Γαρδικιώτης, Πλαβούκος, Σταμούλης, Λύρας (71’ Τζανέτος), Χαραλαμπόπουλος (89’ Καλαμιώτης), Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου, Παπατόλιος, Αναστασίου, Τσουβαλτσίδης, Κυριαζόπουλος (47’ λ.τρ. Ντάγκρας).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπυρός Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κουρέλλας, Μπουγαϊδης, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τιάγκο, Μάντζης, Ν’ Γκουέμ (82’ Γιαλούσης), Τσοντάκης (74’ Βλάχος), Νικόλτσης.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Κουτσόγιαννος (Αθηνών), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Χρήστος Παντιώρας): Κυπραίος, Ζέλιος, Γραικός (46' Κοτσόκολος), Κολόκας, Τσούπρος (62' Παλάτσιος), Αρναούτογλου, Δημόπουλος, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Πάσχος, Αγγελούδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Καραμπετάκης): Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Βαφέας, Γκότοβος, Κυριακίδης (58' Γολιδόπουλος), Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Βουτσιάς, Γκέσιος (46' Έππας), Φιλίπε.

Διαιτητής: Π. Κακριδής (Κορινθίας)

Βοηθοί: Παπανικολάου, Γκότσης (Κορινθίας)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος):Δαύκος, Κιάσσος (55’ Βρεττός), Κοιλιάρας, Κώτσιος, Κομεσίδης, Νάστος, Χίσι (59’ Κοντογιάννης), Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Μάνος, Βουό (75’ Μπουρσέλης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος):Καραγκιόζης, Τσολακίδης, Παντεκίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκατσολάρι, Μουκίδης, Ρανγκέλοφ, Φασίδης, Ζγκούρη.

Διαιτητής:Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί:Μαρνέζος (Χανίων), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Μούδιος, Αφράτης, Μέρο, Τουγλής, Μηλιώτης, Λάσκαρης, Αποστολόπουλος, Βαρούχας, Σταματής, Λάλι.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Λεβέντης, Τσώνης, Συριόπουλος, Ντιακιτέ (54' Πάτας), Μασέδο, Κατσικογιάννης, Γκίνη, Μάκο (67' Κόττας), Σμυρλής, Σταματάκος (77' Κουιρουκίδης).

Διαιτητής: Κυρίτσης (Δωδ/νήσου)

Βοηθοί: Μαυρουδής, Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Απόλλων Σμύρνης 83

2. Λαμία 80

3. Άρης 77

4. ΟΦΗ 72

5. Τρίκαλα 71

6. Αγροτικός 52

7. Σπάρτη 45

8. Πανσερραϊκός 44

9. Παναιγιάλειος 44

10. Αιγινιακός 41

11. Κισσαμικός 40

12. Αναγέννηση Κ. 39

13. ΑΟΧ 38

14. Αχαρναϊκός 36

15. Καλλιθέα 33

16. Πανελευσινιακός 28

17. Καλλονή 7

18. Πανθρακικός -6

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες σε Ελλάδα και όχι μόνο.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ