FOOTBALL LEAGUE

Η ΑΕΛ άλωσε την Πάτρα, στο μηδέν Απόλλων - Ολυμπιακός Βόλου (video)

Η ΑΕΛ άλωσε την Πάτρα, στο μηδέν Απόλλων - Ολυμπιακός Βόλου (video)
Παναχαϊκή, ΑΕΛ INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα, επικρατώντας 3-2 της Παναχαϊκής στην πρεμιέρα των play off της Football League. Στη Ριζούπολη Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0 (Video).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΕΛ 2-3

Τεράστια νίκη με ψυχή και θέληση! Η ΑΕΛ απέδειξε ότι δεν θέλει να έχει ρόλο κομπάρσου στα play off της Football League, άσχετα αν Ηρακλής και ΑΕΚ έχουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Η ομάδα του κάμπου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 των πατρινών να εκκινήσει με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα.

Στο 42' ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Αποστολίδης, ανέτρεψε τον Στεργίδη και αποβλήθηκε! Στο 45' ο Κυβελίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έγραψε το 1-0 για την Παναχαϊκή. Στο 50' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1, όταν ο Σερτζίνιο με κεφαλιά έδωσε στον Μπόγιοβιτς, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Γεωργακόπουλο.

Στο 59' οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Ο Κοντοχρήστος με σουτ από τα 30 μέτρα νίκησε τον Πατσιογεώργο και έκανε το 2-1. Αν και με παίκτη λιγότερο οι ''βυσσινί'', ισοφάρισαν σε 2-2. Μετά από σέντρα του Καρανίκα ο Νεμπεγλέρας με σουτ νίκησε τον Γεωργακόπουλο. Τη χαριστική βολή στους ''κοκκινόμαυρους'' έδωσε στο 87' ο Γιάντσης με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από σέντρα του Πινδώνη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα (68' Μασούρας), Άλμπι, Κάργας, Κοντοχρήστος, Γκαντιάγκα, Αναστασόπουλος, Πατινιώτης (35' Χοτζάλι), Στεργίδης, Μπουντόπουλος, Κυβελίδης

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πίντο (44' Πατσιογεώργος), Σερζίνιο (79' Ν' Γκεσάν), Μπόγιοβιτς (83' Γιάντσης).

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 0-0

Η ΑΕΛ άλωσε την Πάτρα, στο μηδέν Απόλλων - Ολυμπιακός Βόλου (video)
INTIME SPORTS

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στη Ριζούπολη ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Ολυμπιακό Βόλου. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και μένουν πολύ πίσω στη μάχη για τη διεκδίκηση της ανόδου. Στο 41' ο Ανγκούλο απείλησε για τον Απόλλωνα, όπως και ο Μπιτάνγκ στο 42' για τους Θεσσαλούς. Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης σημειώθηκαν τρεις πολύ καλές στιγμές, οι δύο για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο 84' το σουτ του Διαμαντόπουλου πέρασε πάνω από το δοκάρι, ενώ αυτό του Σκοπελίτη στο 86' υποχρέωσε σε δύσκολη επέμβαση τον Ταΐρη. Στο 92' ο Τζιώρας επιχείρησε να σκοράρει με τον ώμο, αλλά ο Ρίζος έδιωξε πάνω στη γραμμή.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Ψιάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Γεωργίου, Ηρακλής, Πινέιρο (58' Βασιλαντωνόπουλος), Σουάνης, Ανγκούλο (57' Φαρινόλα), Λαγός (62' Καραδέμητρος), Τζιώρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Γιαλούσης, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Μπουτζίκος, Νικολιάς (88' Καρράς), Μπιτάνγκ, Κυζιρίδης (75' Σκοπελίτης), Μπαλντοβαλίεφ (60' Διαμαντόπουλος).

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ 2-1

Η ΑΕΛ άλωσε την Πάτρα, στο μηδέν Απόλλων - Ολυμπιακός Βόλου (video)
INTIME SPORTS

Για να δείτε τι έγινε στο Καυτανζόγλειο πατήστε ΕΔΩ.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πασάς (76' Καρασαλίδης), Τσιλιανίδης (68' Τσιλιγκίρης), Ρομάνο (57' Κυριακίδης), Περόνε.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος (81' Ρόβας), Γιόχανσον, Ανάκογλου (69' Ντούνης), Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Ζόριτς (55' Κρισάντους), Αραβίδης.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ PLAY OFF

Κυριακή 26 Απριλίου

Απόλλων - Ολυμπιακός Βόλου 0 - 0

Ηρακλής - ΑΕΚ 2 - 1 (12' Πασάς, 34' Περόνε - 27' Αραβίδης)

Παναχαϊκή - ΑΕΛ 2 - 3 (45' πεν. Κυβελίδης, 59' Κοντοχρήστος - 50' Μπόγιοβιτς, 63' Νεμπεγλέρας, 87' Γιάντσης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OFF

1. Ηρακλής 10

2. ΑΕΚ 10

3. ΑΕΛ 3

4. Απόλλων Σμύρνης 1

4. Ολυμπιακός Βόλου 1

5. Παναχαϊκή 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η, 04/05)

Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής
ΑΕΛ – Απόλλων
ΑΕΚ – Παναχαϊκή

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ