Η ΑΕ Σπάρτης προωθεί τη δωρεά μυελού των οστών - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Η ΑΕ Σπάρτης προωθεί τη δωρεά μυελού των οστών

Η ΑΕ Σπάρτης προωθεί τη δωρεά μυελού των οστών

H AE Σπάρτη ΠΑΕ στηρίζει τη δωρεά μυελού των οστών και την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει σε σχετική εκδήλωση που την προωθεί.

Η ΑΕ Σπάρτης πέραν από το αγωνιστικό σκέλος, συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική ζωή της πόλης. Στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης, συμμετέχει στην προώθηση της δωρεάς μυελού των οστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Σπάρτης:

"H AE Σπάρτη ΠΑΕ στηρίζει τη δωρεά μυελού των οστών και την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει στην εκδήλωση"SPARTAN HERO" με θέμα "Γίνε και εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών" που θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα "Νερόμυλος" στις 20:00.

Δίνοντας λίγο στοματικό επίχρισμα (σάλιο), ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει μελλοντικός δότης μυελού των οστών. Αυτή η τόσο απλή και σύντομη διαδικασία θα είναι η αρχή της σωτηρίας ενός συνανθρώπου μας. Κάθε χρόνο, περίπου 100 Έλληνες ασθενείς, οι μισοί από τους οποίους είναι παιδιά, μπορούν να σωθούν από μία μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ο αριθμός των Ελλήνων εθελοντών δοτών μυελού των οστών είναι μικρός και πρέπει να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες από όλους τους φορείς, για να δημιουργηθεί μία μεγάλη «τράπεζα» ζωής, για τον συνάνθρωπο που πάσχει από λευχαιμία και λέμφωμα.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυκλών "Η ΝΙΟΒΗ" σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, το Δήμο Σπάρτης και το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ αντιμετωπίζει με την πρέπουσα σοβαρότητα και ευαισθησία όλα τα κοινωνικά θέματα και τις ευπαθείς ομάδεςστηρίζοντας έμπρακτα φορείς και οργανώσεις που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και στον συνάνθρωπο ενώ σύντομα θα είναι στη διάθεση να ανακοινώσει διάφορες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει".

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

3 απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο

Απίστευτα όπως λέμε "διαβολικοί ιπποπόταμοι του μακαρίτη Εσκομπάρ τρομοκρατούν κόσμο, τώρα που μιλάμε, στην Κολομβία".

GAMES

GAMES

Το Nintendo Switch είναι ήδη η πιο σπουδαία παιχνιδοκονσόλα της ζωής σου

Ξέραμε ότι οι δυναμικές επιστροφές συνοδεύονται από μεγάλο κρότο, αλλά η καινούργια κονσόλα της Nintendo συνοδεύεται και από πολλαπλές δυνατότητες. Όχι, παίζουμε.

ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα 10 χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο για το 2016

Ποια είναι τα ελληνικά αεροδρόμια που είναι τα τρία χειρότερα στην Ευρώπη και σε παγκόσμιο επίπεδο φιγουράρουν ανάμεσα σε αυτά της Νιγηρίας και του Νότιου Σουδάν

NINTENDO

NINTENDO

Αυτή είναι η νέα κονσόλα και είναι υβριδική

Είναι μία παιχνιδομηχανή "δύο σε ένα", η οποία παίζει στο σαλόνι σου, αλλά μπορείς να την έχεις και ανά πάσα στιγμή μαζί σου

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24