FOOTBALL LEAGUE

Η ΑΕ Σπάρτης προωθεί τη δωρεά μυελού των οστών

Η ΑΕ Σπάρτης προωθεί τη δωρεά μυελού των οστών

H AE Σπάρτη ΠΑΕ στηρίζει τη δωρεά μυελού των οστών και την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει σε σχετική εκδήλωση που την προωθεί.

Η ΑΕ Σπάρτης πέραν από το αγωνιστικό σκέλος, συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική ζωή της πόλης. Στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης, συμμετέχει στην προώθηση της δωρεάς μυελού των οστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Σπάρτης:

"H AE Σπάρτη ΠΑΕ στηρίζειτη δωρεά μυελού των οστώνκαι την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίουθα συμμετάσχει στην εκδήλωση "SPARTAN HERO"με θέμα "Γίνε και εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών"που θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα " Νερόμυλος"στις 20:00.

Δίνοντας λίγο στοματικό επίχρισμα (σάλιο), ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει μελλοντικός δότης μυελού των οστών. Αυτή η τόσο απλήκαι σύντομηδιαδικασία θα είναι η αρχή της σωτηρίαςενός συνανθρώπουμας. Κάθε χρόνο, περίπου 100 Έλληνες ασθενείς, οι μισοί από τους οποίους είναι παιδιά, μπορούν να σωθούν από μία μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ο αριθμός των Ελλήνων εθελοντών δοτών μυελού των οστών είναι μικρός και πρέπει να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες από όλους τους φορείς, για να δημιουργηθεί μία μεγάλη «τράπεζα» ζωής, για τον συνάνθρωπο που πάσχει από λευχαιμία και λέμφωμα.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυκλών "Η ΝΙΟΒΗ"σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, το Δήμο Σπάρτηςκαι το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕαντιμετωπίζει με την πρέπουσα σοβαρότητακαι ευαισθησίαόλα τα κοινωνικά θέματακαι τις ευπαθείς ομάδες, στηρίζοντας έμπρακταφορείς και οργανώσεις που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και στον συνάνθρωπο ενώ σύντομαθα είναι στη διάθεση να ανακοινώσει διάφορες πρωτοβουλίεςπου θα αναλάβει".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ