FOOTBALL LEAGUE

Γράφας: "Στα πλέι οφ όλα μπορούν να ανατραπούν"

Γράφας: "Στα πλέι οφ όλα μπορούν να ανατραπούν"
Γράφας INTIME SPORTS

Ο πρώην προπονητής του Πιερικού, Θωμάς Γράφας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Δημήτρη Σαμόλη για τη 2η αγωνιστική των play-offs και play-outs της Football League.

Στον Sport24 Radio 103,3 και τον Δημήτρη Σαμόλη μίλησε ο πρώην προπονητής του Πιερικού, Θωμάς Γράφας, για τη 2η αγωνιστική των play-offs και play-outs της Football League.

Αναλυτικά, ο Θωμάς Γράφας μίλησε για:

Για τη Football League: "Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και για αυτό το λόγο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ειδικά στις θέσεις που οδηγούν στη Γ” Εθνική. Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι υποβιβάζονταν απευθείας τρεις ομάδες από κάθε όμιλο και τρεις από τις έξι στα πλέι άουτ. Ήταν ένας δύσκολος και επίπονος μαραθώνιος για όλες τις ομάδες".

Για την πρώην ομάδα του, τη Λάρισα: "Σίγουρα έχει διαφορά από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις, όμως τα πλέι οφ μας έχουν δείξει ότι όλα μπορούν να συμβούν, όπως έγινε και πέρσι, αφού η Νίκη Βόλου είχε μειονέκτημα επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό Βόλου".

Για τα πλέι άουτ στο νότιο όμιλο: "Δύο ομάδες είναι σε πιο δύσκολη θέση, ο Ηρακλής Ψαχνών και η Επισκοπή, που δεν έχουν βαθμό. Αντιθέτως, ο Παναιγιάλειος και η Ερμιονίδα είναι σε καλύτερη θέση και ακολουθούν η Καλλιθέα και ο Αχαρναϊκός"

Για τα πλέι άουτ στον βόρειο όμιλο: "Οι διαφορές είναι μικρές και θα γίνει μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική για τις ομάδες που θα παραμείνουν στην κατηγορία".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ