FOOTBALL LEAGUE

Γκέλα για Άρη, νέο τρίποντο για ΟΦΗ που βλέπει κορυφή

FOOTBALL LEAGUE / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης υποχρεώθηκε σε νέα γκέλα κόντρα στην Καλλιθέα 0-0 ενώ ο ΟΦΗ πέρασε άνετα από το Αιγίνιο με 3-0 και μείωσε στους δυο την απόσταση από τη κορυφή. Έχασαν τα Τρίκαλα από τη Δόξα (0-1) εντός έδρας.

Η 20η αγωνιστική της Football League άνοιξε την αυλαία της την Τετάρτη με έξι αναμετρήσεις και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με το παιχνίδι που απομένει.

Μεγάλος νικητής ήταν ο ΟΦΗ που επικράτησε με 3-0 του Αιγινιακού εκτός έδρας ενώ μεγάλος χαμένος ήταν ο Άρης που υποχρεώθηκε σε νέα γκέλα στην Καλλιθέα (0-0) αν και έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία καθώς κακώς ακυρώθηκε γκολ των κίτρινων.

Πλέον ο ΟΦΗ μείωσε σε δυο βαθμούς την απόσταση από την κορυφή ενώ την Πέμπτη και η Παναχαϊκή με νίκη θα βρεθεί στο -4. Στους κερδισμένους της 20ης αγωνιστικής και η Δόξα Δράμας, ο Απόλλων Λάρισας και ο Απόλλων Πόντου.

Στο "Ελ Πάσο" ο Άρης ήταν καλύτερος είχε σωρεία κλασικών ευκαιριών αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει την Καλλιθέα και έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο 0-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους ενώ στάθηκαν και άτυχοι έχοντας δοκάρι στο 35' μετά από κεφαλιά του Πλατέλλα και παρεμβολή του Ζεζάι που άλλαξε τη πορεία της μπάλας.

FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο 75' ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Άρη που σημείωσε ο Διαμαντόπουλος καθώς καλυπτόταν από τον Ντιακιτέ. Το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά είχε ένταση με τον Μπούρμπο να αντικρίζει στο 86' την κόκκινη κάρτα ενώ υπήρξε συνεχεία και σύρραξη των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση και η Καλλιθέα καθώς αποβλήθηκε ο Μάκο στο 95'.

ΤΡΙΑΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ Ο ΟΦΗ

Στο Αιγίνιο ο ΟΦΗ πέρασε με μια πειστική εμφάνιση και επικράτηση με 3-0 με τον Μάνο να χρίζεται σκόρερ σε ακόμη ένα ματς και να φτάνει τα 15 τη φετινή σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 6' όταν ο Κουτσιανικούλης μπήκε από τα δεξιά, γύρισε παράλληλα και ο επερχόμενος Μάνος έκανε το 1-0. Στο 49' οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Μάνο να δίνει στον Κουτσιανικούλη ο οποίος σούταρε και έκανε το 2-0. Στο 64' ο Μάνος είχε δοκάρι ενώ στο 92΄διαμορφώθηκε το τελικό σκορ μετά από γύρισμα του Μπολάκη και καρφωτή κεφαλιά του Πορτουλίδη που έκανε το 3-0.

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πιο εύκολα απ' ότι θα περίμενε κανείς ο Απόλλων Λάρισας πήρε τη νίκη επί της Σπάρτης με τον Κάνουλα να βρίσκει δίχτυα δυο φορές στην διάρκεια της αναμέτρησης. Αρχικά στο 7' με σουτ άνοιξε το σκορ ενώ στο 55' έκανε και το 2-0 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Στα Τρίκαλα ένα πέναλτι ήταν αρκετό για να δώσει το τρίποντο στην Δόξα Δράμας ενώ αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι με τον Γουνδουλάκη να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 21' πήραν το τρίποντο και έφτασαν στην 4η θέση την ώρα που τα Τρίκαλα υποχώρησαν στην 9η θέση.

ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

Ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στην Καλαμαριά όπου ο Απόλλων Πόντου έκαμψε την αντίσταση του Πανσερραϊκού επικρατώντας 2-1 και βυθίζοντας και άλλο την ομάδα των Σερρών που το πάλεψε. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12΄μετά από σουτ του Ηλιάδη ενώ ο Χασομέρης στο 24' έκανε το 2-0 μετά από ασίστ του Μπρίτο.

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 30' με τον Γκούρτσα αλλά εν συνεχεία και παρά τις ευκαιρίες που έχασαν δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Λευκή ισοπαλία είχαμε στην αναμέτρηση Παναιγιάλειος-Αναγέννηση Καρδίτσας με τις δυο ομάδες να μένουν μακριά από τα γκολ και να μην ικανοποιούνται από το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα μετά το παιχνίδι ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Γιώργος Βαζάκας δήλωσε την παραίτηση του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Ζεζάι, Χοτζάλι, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Καντέ, Μάκο, Παυλής (68' Μίγγος), Γκέτσι (85' Τζιτζικαλάκης), Ζυγκερίδης (54' Τσατσόπουλος).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (46' Μπούρμπος), Μουμίν, Παυλίδης, Πλατέλλας, Χαντί (75' Μπαστακός), Ντούνης (66' Μιλούνοβιτς), Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Σταματάκος (Λακωνίας), Παγούρας (Βοιωτίας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Δημολιός, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Σουλίδης (62' Καρακατσάνης), Τσιλούλης (75΄ Κακάμης).

ΣΠΑΡΤΗ (Γιώργος Πολυμενέας): Μακρυωνίτης, Σάββα (60' Μπέλης), Βοσνακίδης, Ζουλιώτης, Ράνος, Καζβιρόπουλος (72’ Γουόρντεν), Τσιμότζι, Παναγιώτου, Μπουζούκης (60' Νιάρος), Σανδραβέλης, Φουρτάδο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρατσάνης (Τρικάλων)

ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδημητρίου (Θεσσαλίας), Μανασής (Τρικάλων)

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Βέρτζος, Γκόλιας, Πίντο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (63' Ν' Λουντούλου), Γροντής, Γιαννιτσάνης (68' Μιλοσάβλιεβ), Τσίπρας (53' Τσίπρας), Ζγκούρη.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Ριζογιάννης, Μαρκόπουλος, Γουνδουλάκης (68' Τζόκιτς), Βιτλής (74' Ντατίδης), Μπαϊκαρά, Καπνίδης (84' Ντιμιτρόφσκι).

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Φράγιος (Μακεδονίας), Μαλανδρής (Χαλκιδική)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος (54' Χότζιτς), Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Γκατσολάρι, Πέριτς, Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πολύζος (66' Μπιλάλι), Σοφιάνης (69' Κούστα).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Νάστος (76' Βαφέας), Κουτσιανικούλης, Ντίνας (68' Κοέλιο), Μάνος, Βουό (59' Πουρτουλίδης).

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Κεσίσογλου (Πέλλας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Τσεμπερίδης (70' Βεργώνης), Καλογέρης, Χασομέρης (90'+3' Λιόνης), Ηλιάδης (84'Βλαχομήτρος), Μπρίτο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Ναζίμ (62'Ενομό), Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός (32' Αναστασόπουλος), Κάκκο, Πόζογλου (71' Δούμτσιος),Γκούρτσας.

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)

Βοηθοί: Γούτας (Χαλκιδικής), Μάνος (Λάρισας)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος Γαβρηιλίδης, Γκούμας, Τζουνουλίνος, Σκαρτσίλας, Ζαφειρακης (60' Κόκκορης), Αγιούποφ Σταματής (63' Καναβέτας - 70' Πολιανίδης)

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Σουντουρά, Σταματάκης (87' Καραγιάννης), Μπιτέλης, Κονέ, Τζέκος (74' Ντάγκρας), Πλαβούκος (88' Χαντζάρας)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Τετάρτη 7 Μαρτίου

Καλλιθέα - Άρης 0-0

Απόλλων Λάρισας - Σπάρτη 2-0 (7', 55' Κανούλας)

Τρίκαλα - Δόξα Δράμας 0-1 (21' πεν. Γουνδουλάκης)

Απόλλων Πόντου - Πανσερραϊκός 2-1 (12΄Ηλιάδης, 24 Χασομέρης/30' Γκούρτσας)

Αιγινιακός - ΟΦΗ 0-3 (6' Μάνος, 48' Κουτσιανικούλης, 90+2 Πουρτουλίδης)

Παναιγιάλειος - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Αχαρναϊκός - ΑΟΧ Κισσαμικός 0-3 (α.α.)

Καραϊσκάκης - Βέροια 3-0 (α.α.)

Πέμπτη 8 Μαρτίου

Εργοτέλης - Παναχαϊκή (17:00 ΕΡΤ3, Παγκρήτιο Στάδιο)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης 50

2. ΟΦΗ 48

...............................................

3. Παναχαϊκή 43

4. Απόλλων Λάρισας 34

5. Δόξα Δράμας 34

6. ΑΟΧ Κισσαμικός 34

7. ΑΕ Καραίσκάκης 32

8. Απόλλων Πόντου 31

9. Τρίκαλα 31

10. Σπάρτη 25

11. Αιγινιακός 23

12. Αναγέννηση Καρδίτσας 22

...............................................

13. Εργοτέλης 20

14. Παναιγιάλειος 17

15. Πανσερραϊκός 16

16. Καλλιθέα 15

17. Βέροια 5

18. Αχαρναϊκός -51

* Βέροια και Αχαρναϊκός έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ