FOOTBALL LEAGUE

Φουρλάνος: "Απογοητευμένοι, αλλά το μυαλό μας στον Παναιγιάλειο"

Φουρλάνος: "Απογοητευμένοι, αλλά το μυαλό μας στον Παναιγιάλειο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η βαριά ήττα από τη Σπάρτη στην πρεμιέρα του Κυπέλλου, ανήκει στο παρελθόν για τον Α.Ο.Χανιά, ο οποίος έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Παναιγιάλειο. Τι δήλωσε ο Σπύρος Φουρλάνος.

Η βαριά ήττα από τη Σπάρτη στην πρεμιέρα του Κυπέλλου, ανήκει στο παρελθόν για τον Α.Ο.Χανιά, ο οποίος έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Παναιγιάλειο. Η ιστορική ομάδα των Χανίων βρίσκεται ήδη στο Αίγιο, αφού μετέβη αμέσως μετά το ματς στη Σπάρτη και ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής, με στόχο την καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα.

"Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την εικόνα που παρουσιάσαμε στη Σπάρτη. Είναι καλό κάποιες φορές να σε ταρακουνούν ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα και ελπίζω να βγει σε καλό. Βέβαια για μας αυτή η σφαλιάρα ήρθε πολύ νωρίς. Δεν ήταν μόνο η βαριά ήττα αλλά κυρίως η άσχημη εμφάνιση.

Πραγματικά δουλεύουμε σκληρά και δεν κάναμε τίποτα απ' όσα είπαμε. Παραμένουμε όμως ενωμένοι και σίγουροι ότι θα αποδείξουμε τι αξίζουμε. Δεν πρέπει να μένουμε στο τι έγινε, αλλά στο τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Τώρα έχουμε το ματς στο Αίγιο και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκειά του.

Θεωρώ ότι οποίος δείξει μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη, θα είναι και αυτός που θα την πάρει", δήλωσε ο μέσος του Α.Ο.Χ. Σπύρος Φουρλάνος, για το ματς της πρεμιέρας στη Football League κόντρα στον Παναιγιάλειο.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ