FOOTBALL LEAGUE

Φιλική νίκη με Χαντί ο ΟΦΗ

Φιλική νίκη με Χαντί ο ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΟΦΗ, ο οποίος ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο δεύτερο, νίκησε με 1-0 τα Χανιά, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Άγγελος Χαντί.

Με την έναρξη της Football League μετέωρη, οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας δίνουν φιλικά προετοιμασίας προκειμένου να διατηρηθούν σε (αντ)αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε νωθρός στο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο των Περιβολίων, με τον Πατρίκ Βουό να κερδίζει πέναλτι 26 λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Ιβοριανός φορ ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο αυτή ήταν άσχημη κι έτσι έχασε την ευκαιρία να σκοράρει γι' ακόμη μια φιλική αναμέτρηση.

Μάλιστα ο ΑΟΧ έχασε σπουδαίες ευκαιρίες να ανοίξει αυτός το σκορ, με δράστες τους Λύρα και Σταματή. Ο Νίκος Νιόπλιας πέρασε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στον αγωνιστικό χώρο τους Χαντί και Μιλοσάβλιεβ και οι δύο τους συνεργάστηκαν άψογα στο 48ο λεπτό, με τον πρώτο να βρίσκει δίχτυα με ωραίο πλασέ.

Η ομάδα των Χανίων κέρδισε πέναλτι με τον Μάνιας στο 77ο λεπτό, όταν ο Ισπανός ανατράπηκε από τον Όστοϊτς. Ο Τσουκάνης ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Δαύκος αντέδρασε εύστοχα, καθώς έπεσε στην αριστερή του γωνία και το απέκρουσε.

ΑΟΧ (Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης, Ρούνιτς, Θεολόγου, Νικολόπουλος, Ηρακλής, Τσουκάνης, Σιάννης, Φουρλάνος, Λύρας, Σταματής.

Έπαιξαν και οι: Παπουρτζής, Αποστολόπουλος, Δαμιανάκης, Βαρούχας, Μαργαρίτης, Μουδιός, Μέρο, Λάλι

ΟΦΗ (Ν.Νιόπλιας): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Κώτσιος, Αντουκόρ, Μασάδο, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Ράντι, Βουό.

Έπαιξαν και οι: Μάνος, Μιλοσάβλιεβ, Όστοϊτς, Χαντί, Βρεττός, Νάστος, Χύσι, Όγκμποε

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ