FOOTBALL LEAGUE

Φιλική νίκη με Βουό ο ΟΦΗ

Φιλική νίκη με Βουό ο ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με γυριστή κεφαλιά του Βουό μετά από σέντρα του Βαλλιάνου, ο ΟΦΗ νίκησε με 1-0 τα Χανιά σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο "Γεντί Κουλέ". (video)

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League δεν έχει οριστεί ακόμη και οι ομάδες που συμμετέχουν στη δεύτερη κατηγορία δίνουν φιλικά ματς για να συντηρηθούν στον απαιτούμενο ρυθμό.

Στο "Γεντί Κουλέ", ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Χανίων χάρη στο γκολ του Ιβοριανού φορ, Πατρίκ Βουό, με γυριστή κεφαλιά στο 36ο λεπτό, μετά από σέντρα του Βαλλιάνου.

Μάλιστα, ο ΟΦΗ είχε ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμά του, χάνοντας τρεις - τέσσερις καθαρές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα, ο Ιμπάν Ράντι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασίου στο 51ο και το 57ο λεπτό, ενώ στο 62ο λεπτό ήταν η σειρά του Βουό να αστοχήσει.

ΟΦΗ: Δαύκος, Κώτσιος, Βαλλιάνος, Οστοιτς (86' Χίζι), Βουό (71' Ογκμποε), Χαντί (71' Ροβίθης), Μίκιτς (68' Κομεσίδης), Κοιλιάρας (71' Κιάσσος), Αντουκόρ (86' Βρεττός), Ράντι (71' Μανος), Μασάδο (71' Μπουρσέλης).

ΑΟΧΑΝΙΑ: Αθανασίου, Ρούνιτς, Ηρακλής, Θεολόγου, Ζερης (76' Βαρούχας), Τσουκάνης, Φουρλάνος, Γκεμίσης (87' Μαργαρίτης), Μάνιας (83' Ντούμος), Σταματής (57' Σιάνης), Λύρας (64' Δαμιανάκης).

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ