FOOTBALL LEAGUE

Φιλική ήττα της Κέρκυρας από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Φιλική ήττα της Κέρκυρας από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε σε φιλική αναμέτρηση με 1-0 την Κέρκυρα, η οποία προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Football League. Σκόρερ του αγώνα ο Τσούκαλος στο 32ο λεπτό.

Φιλική νίκη απέναντι στην Κέρκυρα πανηγύρισε η Αναγέννηση Καρδίτας με 1-0 στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων για το νέο πρωτάθλημα της Football League. Οι Φαίακες προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που τους έχουν παρουσιαστεί και θέλουν τον χρόνο τους.

Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 32' ο Τσούκαλος, ενώ η Αναγέννηση έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, με τους νησιώτες να μην πατάνε καλά στο χορτάρι και να έχουν μια... αναιμική εικόνα στο παιχνίδι.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Ρούσσης, Ακασού, Μπιτέλης, Μοσχάκης, Μπλέντι, Μαυριας, Τσούκαλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσάμης, Παπαδημητρόπουλος, Γκόλιας, Στάμος, Ξανθόπουλος, Καραχάλιος, Κοντός, Υφαντής, Τζερτζελάς, Τσίτας, Θεοδωρόπουλος.

Κέρκυρα: Κοντοβασίλης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Νταντίδης, Καρντόσο, Κόντος, Φάμπιο, Ζορμπάς, Γεωργακόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Βλάχος, Καραγιαννίδης, Όμο, Νεντής, Καμπάνταης, Λέντριτς, Μακρίδης, Σουάνης.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ