FOOTBALL LEAGUE

Εύκολα ο Άρης, νίκησε η Παναχαϊκή, γκέλα για ΑΟΧ Κισσαμικό

FOOTBALL LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Άρης MOTIONTEAM

Ο Άρης νίκησε εύκολα τον Απόλλωνα Λάρισας και με νίκη την επόμενη αγωνιστική "κλειδώνει" την άνοδο. "Καθαρίζει" με την τρίτη θέση η Παναχαϊκή, νίκες για Σπάρτη - Δόξα Δράμας. Παραίτηση Χαραλαμπίδη στον Πανσερραϊκό, 3-3 το ΑΣΑ - ΑΟΧ Κισσαμικός.

Με νίκη την επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Καραϊσκάκη ο Άρης, εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο στη Super League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να νίκησε εύκολα 3-0 τον Απόλλωνα Λάρισας στο "Κλ. Βικελίδης" για την 28η αγωνιστική της Football League, αλλά ο προβιβασμός πήρε παράταση καθώς η Παναχαϊκή επιβλήθηκε 2-0 του Καραϊσκάκη.

Για τους Θεσσαλονικείς ο Διαμαντόπουλος σημείωσε δύο γκολ και έφτασε τα 14 γκολ. Το άλλο ο εξαιρετικός Πλατέλλας, ο οποίος πήγε στα εννέα. Η Παναχαϊκή, από τη μεριά της, επικράτησε λοιπόν των Αρτινών με δύο γκολ μέσα στο πρώτο 20λεπτο. Ο Κυνηγόπουλος σκόραρε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, ενώ στο 19' ο Μασούρας διαμόρφωσε το 2-0 στην Αγυιά.

Η διαφορά της Παναχαϊκής με τον ΑΟΧ Κισσαμικό είναι στους έξι βαθμούς, ενώ η ομάδα της Πάτρας έχει μπροστά της τα δύο τυπικά τρίποντα με την Βέροια και τον Αχαρναϊκό. Εχει και την ισοβαθμία με τους Κρητικούς, αφού έχει μια ισοπαλία και μια νίκη με αποτέλεσμα να χρειάζεται δυο νίκες στα τέσσερα ματς που απομένουν εντός αγωνιστικών χώρων για να πάρει και μαθηματικά την 3η θέση.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Παναχαϊκή EUROKINISSI SPORTS

Εντυπωσιακό παιχνίδι στην Καρδίτσα. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικρατούσε 3-0 της Αναγέννησης στο πρώτο μέρος, αλλά μέσα σε 26 λεπτά μετέτρεψε το 0-3 σε 3-3! Τα τρία γκολ των Χανιωτών στο πρώτο 45λεπτο αποτέλεσαν ρεκόρ, ωστόσο η γκέλα την άφησε πίσω στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, όπου είναι η Παναχαϊκή. Στο 88' ο Ζιούλης των Κρητικών αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Δόξα Δράμας EUROKINISSI SPORTS

Η Δόξα Δράμας προερχόταν από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη και στο ντεμπούτο του στον πάγκο των μαυραετών ο Κώστας Βασιλακάκης ξεκίνησε με το... δεξί. Ο Απόλλων Πόντου, που ήταν 12 ματς αήττητος, δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί του και την... πάτησε στο 13ο.

Η Σπάρτη με γκολ του Οικονομόπουλου στο 13' πέτυχε σημαντική νίκη για την εξασφάλιση της παραμονής. Επιβλήθηκε 1-0 των Τρικάλων και είναι πλέον στο +3 από τη ζώνη υποβιβασμού. Ο Αιγινιακός νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό, με γκολ του Σοφιάνη στο 93'!

Παρότι η ομάδα της βόρειας Πιερίας ισοφαρίστηκε στο 89' με τον Ενομό, εντέλει "χτύπησε" στο φινάλε. Μετά το ματς παραιτήθηκε ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Απόστολος Χαραλαμπίδης, καθώς τα οικονομικά προβλήματα είναι ανυπέρβλητα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός):Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μπούρμπος, Ιντζόγλου, Νίκιτς, Πασάς (46' Μπαργκάν), Πλατέλλας (73' Κάσσος), Ντούνης, Διαμαντόπουλος (77' Μπαστακός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης):Φιρινίδης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Ιβανίδης, Μαυριάς (87' Κωτσιαρίδης), Λίταινας, Κανούλας (61' Καμπέρης), Σουλίδης (68' Κακάμης), Τσιλούλης.

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)

Βοηθοί: Ζιγκερίδης (Κιλκίς), Καρμίρης (Λέσβου)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Αργυρόπουλος (56’ Αποστολόπουλος), Φωτάκης, Πλέγας, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (68’ Γκίνο), Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Μωραΐτης (62’ Αντωνακόπουλος)

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Πανανίκου, Τσοντάκης (87’ Γούλας), Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Ψιάνος, Μακρής, Χούσος, Κυριάκης (46’ Ρανγκελοφ), Κουσίδης (69’ Ευαγγέλου), Λουκίνας

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Διαμάντης (Έβρου), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης):Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (83' Στεφάνοβιτς), Μπαϊκαρά, Γεωργιάδης (69' Μαρκόπουλος), Ματσούκας (63' Βιτλής), Κουσκουνάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):Λόπεθ, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καπίας (70' Καλαϊτζίδης), Γεωργιάδης, Συμελίδης, Βεργώνης, Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο, Κυβελίδης (67' Ηλιάδης)

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Μωυσιάδης, Φαλτάκας (Γρεβενών)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας (46' Κατσίκας), Καρρίκι (61' Καραγιάννης), Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Θεοδωράκης, Βατουσιάδης, Πλαβούκος, Σταματάκης, Κονέ, Σουντουρά, Παπαευθυμίου (46' Ρουσσάκης).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Φουάσης, Ζιούλης, Σάλιακας (68' Αποστολίδης), Σελινιωτάκης, Γκίνη, Χαλκιαδάκης, Ξύδας (80' Βρεττός), Λέο (84' Νικόλτσης).

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)

Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Παγούρας (Βοιωτίας)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Τσελεπίδης (46' Κρητικός), Ποζατζίδης, Ρούσσος, Τσαμούρης, Αναστασόπουλος (46' Στέβιτς), Ναζίμ (64' Δούμτσιος), Παπουτσογιαννόπουλος, Κάκκο, Πόζογλου, Ενομό.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Γκατσολάρι, Τοπαλίδης (35' Πέριτς), Σοφιάνης, Ζούρκος (76' Πολύζος), Τσολακίδης (82' Ανδρικόπουλος).

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τετάρτη 25 Απριλίου

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟΧ Κισσαμικός 3-0 (63' Σουντουρά, 72' Τζέκο, 89' Πλαβούκος - 22' αυτ. Κωνσταντινόπουλος, 32' Ξύδας, 45' Λέο)

Πανσερραϊκός - Αιγινιακός 1-2 (89' Ενομό - 44' Πέριτς, 90+ Σοφιάνης)

Δόξα Δράμας - Απόλλων Πόντου 3-1 (10' Γκότοβος, 79' Γουνδουλάκης, 92' Κουσκουνάς - 28' Χασομέρης)

Σπάρτη - Τρίκαλα 1-0 (13' Οικονομόπουλος)

Άρης - Απόλλων Λάρισας 3-0 (22', 72' Διαμαντόπουλος, 52' Πλατέλλας)

Παναχαϊκή - ΑΕ Καραϊσκάκης Αρτας 2-0 (2' Κυνηγόπουλος, 19' Μασούρας)

Βέροια - Καλλιθέα Δ.Δ.

Αχαρναϊκός - Εργοτέλης Δ.Δ.

Πέμπτη 26 Απριλίου

ΟΦΗ - Παναιγιάλειος (17:00 ΕΡΤ3, «Θ. Βαρδινογιάννης»)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης 67

2. ΟΦΗ 65

................................................

3. Παναχαϊκή 57

4. ΑΟΧ Κισσαμικός 51

5. Δόξα Δράμας 47

6. Τρίκαλα 45

7. Απόλλων Πόντου 44

8. Καραϊσκάκης 43

9. Απόλλων Λάρισας 43

10. Σπάρτη 38

11. Εργοτέλης 36

12. Αναγέννηση Καρδίτσας 35

................................................

13. Αιγινιακός 35

14. Πανσερραϊκός 28

15. Παναιγιάλειος 24

16. Καλλιθέα 22

17. Βέροια 5

18. Αχαρναϊκός -51

** Βέροια και Αχαρναϊκός έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (29Η)

Σάββατο 28 Απριλίου

Καλλιθέα - Σπάρτη (17:00 ΕΡΤ3, Δημ. «Γρ. Λαμπράκης»)

Κυριακή 29 Απριλίου

Αιγινιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας (17:00 ΕΡΤ3, «Γ. Παραλυκίδης»)

Απόλλων Πόντου - ΟΦΗ (17:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)

Τρίκαλα - Πανσερραϊκός (17:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

Απόλλων Λάρισας - Δόξα Δράμας (17:00 WEB ΕΡΤ, Γήπεδο Φιλιππούπολης)

Καραϊσκάκης Άρτας - Άρης (17:00, Δημ. Αγίων Αναργύρων)

Εργοτέλης - Βέροια Δ.Δ.

Παναχαϊκή - Αχαρναϊκός Δ.Δ.

Δευτέρα 30 Απριλίου

ΑΟΧ Κισσαμικός - Παναιγιάλειος (17:00, Δημ. Περιβολίων)

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

20

Κάιπερς (Εργοτέλης)

19

Μάνος (ΟΦΗ)

14

Διαμαντόπουλος (Άρης)

11

Λουκίνας (Καραϊσκάκης)

Μωραΐτης (Παναχαϊκή)

Κουσκουνάς (Δόξα Δράμας)

9

Ξύδας (ΑΟΧ Κισσαμικός)

Πλατέλλας (Άρης)

Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ)

Γκούρτσας (Πανσερραϊκός)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ