FOOTBALL LEAGUE

Εθνικός Σερρών - ΑΕΚ 4-2

Εθνικός Σερρών - ΑΕΚ 4-2
INTIME SPORTS

Ο Εθνικός Σερρών νίκησε με 4-2 την ΑΕΚ στο "Αλκαζάρ", στον τελικό για το πρωτάθλημα Νέων της Football League και πήρε τον τίτλο.

Στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της Football League, ο Εθνικός Σερρών νίκησε με 4-2 την ΑΕΚ και πήρε τον τίτλο. Καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, η ομάδα από τις Σέρρες, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της η Ένωση. Πρωταθλητής ο Εθνικός Σερρών, η μόνη ομάδα που νίκησε την ΑΕΚ δύο φορές τη φετινή σεζόν.

Η πρώτη ευκαιρία στο "Αλκαζάρ", ανήκε στην ΑΕΚ όταν στο έκτο λεπτό ο Γαλανόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Κυριαζής από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 12ο λεπτό, ο Εθνικός άνοιξε το σκορ, με ένα εντυπωσιακο γκολ από τον Χατζηδημητρίου. Ωραία κάθετη πάσα από τον Δούμτσιο στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ και ο Χατζηδημητρίου με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Εθνικός έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 24ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Δούμτσιος από το ύψος της μικρής περιοχής πήρε την κεφαλιά αλλά ήταν άστοχος. Πέντε λεπτά πριν από την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Τσιλούλης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και δεν αφήσε περιθώρια στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, κάνοντας το 2-0.

Η ΑΕΚ μείωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από ατομική προσπάθεια από τον Ηλία Τσέλιο ο οποίος μετά από λάθος εκτίμηση και του τερματοφύλακα του Εθνικού, διαμόρφωσε το 2-1. Στο 49ο λεπτό, από το Σουτ από τον Τζάθα, η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του γκολκίπερ του Εθνικού.

Στη συνέχεια, η διάθεση για μπάλα έδωσε χώρο στα πολλά λάθη κι από τις δύο πλευρές αλλά και στα σκληρά μαρκαρίσματα. Ελάχιστες ευκαιρίες με την ΑΕΚ να πιέζει ανορθόδοξα και τον Εθνικό Σερρών να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις. Μέχρι στο 80ό λεπτό, όμως, όταν ο Γιάννης Παπίτσας, με εξαιρετική κεφαλιά διεύρυνε το προβάδισμα για τον Εθνικό. Στο 90ό λεπτό, ο Κυριαζής εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες, έπιασε το σουτ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γρηγοριάδη. Μείωσε σε 3-2 κι έδωσε νέο ενδιαφέρον, στον τελικό.

Αυτό διασκεδάστηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Χατζηδημητρίου να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η οποία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ της Ένωσης, Τσέλιο.

Εθνικός Σερρών: Γρηγοριάδης, Ταΐρης, Αγγελίδης, Κωνσταντινίδης, Σαϊνατούδης (84' Παπαδόπουλος), Χατζηδημητρίου, Κεραμυδάς, Τσιλούλης, Δούμτσιος (95' Σίψης), Παπίτσας, Γκάλιος (87' Σαμαράς)

ΑΕΚ: Τσέλιος, Πανουργιάς (84' Πογοσιάν), Βιδάλης, Γραμματικάς, Γιαννούτσος (71' Ψάνης), Γαλανόπουλος, Καρβουνίδης (85' Λίτσι), Τζάθας (63' Αντωνίου) , Τσέλιος (80' Ασπρογιάννης), Βλαχομήτρος (63' Μίχας), Κυριαζής

Γκολ: 12', 94' Χατζηδημητρίου, 40' Τσιλούλης, 80' Παπίτσας / 45+1' Η. Τσέλιος, 90' Κυριαζής

Γήπεδο: "Αλκαζάρ"

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ