FOOTBALL LEAGUE

Εποχή Μορσέντι στον Παναιγιάλειο

Εποχή Μορσέντι στον Παναιγιάλειο
Ρέλλας

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Μοχάμεντ Μορσέντι αγόραρε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναιγιάλειος και αποτελεί τον νέο ιδιοκτήτη. Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (19/8) η συνέντευξη Τύπου της διοίκησης της ΠΑΕ Παναιγιάλειος και η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Τζαναβάρα. Νέο πρόσωπο στο διοικητικό σχήμα ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, που αναλαμβάνει θέση αντιπροέδρου στην ΠΑΕ και ο οποίος εκπροσώπησε το νέο μεγαλομέτοχο Μοχάμεντ Μορσέντι.

Ο -Αιγιώτης στην καταγωγή- Ανδριόπουλος, νομικός σύμβουλος του Αιγύπτιου επιχειρηματία, χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο, αφού χάρη στη δική του συμβολή πείστηκε ο Μορσέντι να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Υπογράμμισε ότι ο Χρήστος Μαστροκυριάκος με το Δημήτρη Σπυρόπουλο έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας, αφού από την αρχική συνάντηση που είχαν ξεκίνησαν όλα. Σαν βασικούς λόγους του deal ανέφερε τη διαφάνεια στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, τη… δίψα της πόλης για την ομάδα και τη φυσική ομορφιά που διαθέτει η περιοχή και η οποία εντυπωσίασε τον κ. Μορσέντι.

Ανδριόπουλος: «Θέλουμε η ομάδα να κάνει το παραπάνω βήμα»

«Θέλουμε η ομάδα να κάνει το παραπάνω βήμα, να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να την σέβεται ο κόσμος. Στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και αν έρθει κάτι καλύτερο, φυσικά δεν θα πούμε όχι. Η επιλογή του προπονητή Π. Τζαναβάρα είναι αποδεκτή, αφού διαθέτει όραμα και κοινούς στόχους», επεσήμανε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος και πρόσθεσε: «Θα ενισχυθεί το εμπορικό τμήμα της ομάδας μέσα από διαρκείας και χορηγίες, με τις οποίες θα ασχοληθεί προσωπικά και ο μεγαλομέτοχος με τις γνωριμίες που διαθέτει. Άλλωστε, στο σημερινό ποδόσφαιρο το ζητούμενο είναι αυτό. Να μειώνονται τα έξοδα του επενδυτή και παράλληλα να αξιοποιηθούν οι υποδομές που θα δημιουργούνται σταδιακά».

Θαυμασμός για τη διαφάνεια στα οικονομικά

Ο νομικός εκπρόσωπος του νέου επενδυτή στάθηκε ιδιαίτερα στην τάξη και διαφάνεια που διέγνωσαν (και θαύμασαν) στην ΠΑΕ οι λογιστές που πραγματοποίησαν τον οικονομικό έλεγχο. Ο Μοχάμεντ Μορσέντι είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι είναι κάτι που σπάνια έχει συναντήσει σε Ανώνυμη Εταιρία με την οποία έχει συνεργαστεί! Κάτι που αποτυπώνεται άλλωστε και στη δυνατότητα που έχει ο Παναιγιάλειος (και είναι από τις ελάχιστες ομάδες) για αδειοδότηση, μεταγραφές κλπ.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ