FOOTBALL LEAGUE

Επιστροφή στις νίκες για την Λαμία

Επιστροφή στις νίκες για την Λαμία
INTIME SPORTS

Η Λαμία επικράτησε με 2-1 της Ζακύνθου στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής και μείωσε την διαφορά από τον πρωτοπόρο Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του ματς.

Η Λαμία επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας στην έδρα της με 2-1 της Ζακύνθου στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής που άνοιξε την αυλαία της Football League και μείωσε την διαφορά από τον πρωτοπόρο Ηρακλή.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πέρα από τα δυο γκολ που πέτυχαν είχαν και δυο δοκάρια δείχνοντας την ανωτερότητα τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Το ματς έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς η συνεχής βροχόπτωση είχε μετατρέψει σε λίμνη τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Η Λαμία μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 5' είχε δοκάρι μετά από σέντρα σουτ του Φατιόν. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους όταν στο 15' σε μια προσπάθεια του Αποστόλου να προλάβει τον Καμαρά αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 31' της αναμέτρησης η Λαμία είχε και πάλι δοκάρι όταν ο Ντελέκος έκανε το σουτ ο Ξενοδόχοφ άγγιξε λίγο την μπάλα και αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα της Λαμίας ήρθε στο 51' όταν ο Πέρεθ έκανε το κόρνερ και ο Ρεπετσάς με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Ζάκυνθος ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 66' όταν ο Λέκκας με σουτ από μακριά και την μπάλα να σκάει στο έδαφος νίκησε τον Μπλάζιτς.

ΛΑΜΙΑ:Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Φατιόν, Γκιγιέρμο, Κωστόπουλος, Ομπράντοβιτς (83' Νικλητσιώτης), Ρεπετσάς, Ντελέκος (40' Ντελέκος), Νεόφυτος, Ανρί Καμαρά (90' Σωτηράκος), Κακαράς.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ:Ξενοδόχοφ, Καλλιβωκάς, Νόνης, Μπλέτσας (46' Στασινόπουλος), Τσόπελας, Λέκκας (74' Πιτταράς), Ευθυμιάδης (59' Παπαδημητρίου), Καμπούρης, Αποστόλου, Κρολ, Πλαβούκος.

Επιστροφή στις νίκες για την Λαμία
INTIME SPORTS
Επιστροφή στις νίκες για την Λαμία
INTIME SPORTS
Επιστροφή στις νίκες για την Λαμία
INTIME SPORTS

1ος όμιλος

Σάββατο 7 Μαρτίου

ΑΕΚ - Ερμιονίδα (18:30 OTE TV, ΟΑΚΑ)

Κυριακή 8 Μαρτίου

Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας (15:00, Δημ. Στάδιο Ψαχνών)

Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος (15:00, Δημ. Γήπεδο Αχαρνών)

Καλλιθέα - Παναχαϊκή (15:00, Δημ. Γυμναστήριο «Σπ. Γιαλαμπίδης» Ταύρου)

Δευτέρα 9 Μαρτίου

ΑΟ Χανιά - Απόλλων (18:00 OTE TV, Δημ. Γήπεδο Μάλεμε)

Πανηλειακός - Επισκοπή ματ.

Ρεπό: Άλιμος

2ος όμιλος

Παρασκευή 6 Μαρτίου

Λαμία - Ζάκυνθος 2-1

Κυριακή 8 Μαρτίου

Τύρναβος - Ολυμπιακός Βόλου (15:00, Αλκαζάρ)

Αιγινιακός - Πιερικός (15:00, Δημ. Γήπεδο «Γ. Παραλυκίδης»)

Απόλλων 1926 - Εθνικός Σερρών (15:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)

Αγροτικός Αστέρας - Φωκικός (15:00, Γήπεδο Αγροτικού Αστέρα)

Ηρακλής - Αναγ. Καρδίτσας (18:00 OTE TV, Καυτανζόγλειο)

Ρεπό: ΑΕΛ

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ