FOOTBALL LEAGUE

Έπεσαν μπουνιές στο Πανσερραϊκός - Τρίκαλα

Έπεσαν μπουνιές στο Πανσερραϊκός - Τρίκαλα
Πανσερραϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μεγάλη ένταση επικράτησε με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα Πανσερραϊκός - Τρίκαλα. Μπουνιές μεταξύ οπαδών των γηπεδούχων και ανθρώπων της διοίκησης της φιλοξενούμενης ομάδας.

Τα Τρίκαλα νίκησαν 1-0 τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας και πανηγύρισαν την τρίτη τους διαδοχική επικράτηση, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Football League. Με το σφύριγμα της λήξης επικράτησε ένταση ανάμεσα στους οργανωμένους των γηπεδούχων και στη διοίκηση του θεσσαλικού συλλόγου.

Ο ιδιοκτήτης του ΑΟΤ, Χρήστος Γιαλιάς, και οι συνεργάτες του, παρακολουθούσαν το ματς από ένα μπουθ, κάτω από το οποίο ήταν οι οπαδοί των Σερραίων. Ο τρόπος που πανηγυρίστηκε το τρίποντο προφανώς και δεν άρεσε καθόλου στους φίλους των "λιονταριών", που άρχισαν να επιδίδονται σε μπουνιές με τους ανθρώπους του ΑΟΤ.

Έσπασε μάλιστα ένα τζάμι στο μπουθ, ενώ μετά από 10-15 λεπτά έντασης, επενέβη η αστυνομία και ηρέμησαν τα πνεύματα. Μετά τον αγώνα ο Γιαλιάς πήγε σε αστυνομικό τμήμα των Σερρών προκειμένου να υποβάλει μηνύσεις για όσα συνέβησαν.

Στο νοσοκομείο ο Μουμίν

Άτυχος στάθηκε ο μέσος των Τρικάλων, Χουσεΐν Μουμίν. Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους χτύπησε στα πλευρά και στο ημίχρονο έγινε αλλαγή. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και εκφράζονται φόβοι ότι έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ