FOOTBALL LEAGUE

Επανεκλογή Λεουτσάκου στην προεδρία της Football League

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ STOIXIMAN.GR (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Λεουτσάκος EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος εξελέγη εκ νέου πρόεδρος της Football League. Συγκέντρωσε έξι ψήφους, ενώ ο έτερος υποψήφιος, Άρης Λυχναράς, πέντε. Απείχε από τη διαδικασία ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ.

Επανεκλογή του Λεωνίδα Λεουτσάκου στη θέση του προέδρου της Football League. Το μεσημέρι της Παρασκευής (6/7) πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία, στην οποία υποψήφιος εκτός από τον Λεουτσάκο, νυν πρόεδρο, ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟΧ Κισσαμικός, Άρης Λυχναράς.

Ο Λεουτσάκος συγκέντρωσε έξι ψήφους, ο Λυχναράς πέντε, ενώ ένα ψηφοδέλτιο ήταν λευκό. Στην ψηφοφορία μετείχαν οι Παναχαϊκή, Απόλλων Πόντου, Καραϊσκάκης, Πλατανιάς, Εργοτέλης, ΑΟΧ Κισσαμικός, Τρίκαλα, Δόξα Δράμας, Σπάρτη, Αιγινιακός, Κέρκυρα, Βόλος και Απόλλων Λάρισας.

Δεν συμμετείχε ο Ηρακλής, ο Ηρόδοτος με τον Αήττητο Σπάτων που έχουν ακόμη εκκρεμοδικίες, ούτε και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Λεωνίδας Θωμαΐδης, που έκανε λόγο για απόφαση... μεγάλων αφεντικών.

Άξιο αναφοράς ότι ένα από τα ψηφοδέλτια, πάνω στο οποίο υπήρχε το όνομα του Άρη Λυχναρά, βρέθηκε σκισμένο. Παρά τις αντιρρήσεις του τελευταίου, η εφορευτική επιτροπή με ψήφους 2-1 το έκρινε άκυρο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ