Επ αόριστον αναβολή στην Football League - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Επ' αόριστον αναβολή στην Football League

Επ' αόριστον αναβολή στην Football League

Το πρωτάθλημα της Football League δεν ξεκινά και μια πενταμελής επιτροπή θα αναλάβει να "τρέξει" όλα τα θέματα που απασχολούν ώστε να γίνει η σέντρα.

Αναβολή επ' αόριστον ήταν η απόφαση που πήρε το Δ.Σ. της Football League που συνεδρίασε την Τρίτη το μεσημέρι καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για την τηλεοπτική στέγη και την χορηγία του πρωταθλήματος.

Όπως αποφασίστηκε μια πενταμελής επιτροπή θα αναλάβει να «τρέξει» όλα τα θέματα που απασχολούν, όπως αυτά της τηλεοπτικής στέγης και των χορηγών. Παράλληλα θα έχουν επαφή και με την ΕΠΟ για τη μείωση των εξόδων.

Το συμβούλιο κράτησε 2,5 ώρες, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια ουσιαστική ανακοίνωση για την εύρεση τηλεοπτικής στέγης, για την παράταση για το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και φυσικά για την χορηγία στο πρωτάθλημα.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

SHARE:
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μάγισσες και reality TV: Το ‘American Horror Story’ φέτος παλάβωσε τελείως

Το ‘American Horror Story’ δοκιμάζει την πιο φιλόδοξη αφήγηση της ιστορίας του. Πρέπει να το δεις ακόμα κι αν δε σε ενδιέφερε ποτέ.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

Τίτλου τέλους για Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου

Μετά από 12 χρόνια γάμου, ο δημοφιλής παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός τραβούν χωριστούς δρόμους

ΑΓΑΜΟΙ

ΑΓΑΜΟΙ

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Οι Singles είναι άτομα με ανικανότητα

Ο ΠΟΥ εξετάζει το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει στις αιτίες ανικανότητας την έλλειψη ερωτικού συντρόφου, κατηγοριοποιώντας τους ως "στείρους"

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24