FOOTBALL LEAGUE

Ένταση στο AEL FC Arena, έξαλλος ο Κούγιας

Ένταση στο AEL FC Arena, έξαλλος ο Κούγιας
Σουάνης, επεισόδιο INTIME SPORTS

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΛ με την Κέρκυρα, στο AEL FC Arena. "Άναψαν" τα αίματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας. (PHOTOS).

Οξυμένα τα πνεύματα στο σπουδαίο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στην ΑΕΛ και στην Κέρκυρα, το οποίο "πήραν" οι Επτανήσιοι με 1-0. Στο ημίχρονο του αγώνα ο Καρντόσο είχε επεισόδιο με παίκτη των "βυσσινί" και αμέσως στο... κόλπο μπήκαν και άλλοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων ο Σουάνης.

Η ένταση συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια, με τον αρχηγό της Κέρκυρας, Τάσο Βενέτη, σε ρόλο "πυροσβέστη". Με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων ηρέμησε η κατάσταση και ενώ ο Ντιόγκο, χωρίς επί της ουσίας να φταίει, ζήτησε συγγνώμη για ό,τι συνέβη.

Ένταση στο AEL FC Arena, έξαλλος ο Κούγιας
INTIME SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ήταν έξαλλος μετά το ματς, καθώς όπως έλεγε οι παίκτες της Κέρκυρας έπεφταν διαρκώς στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν σκοπίμως καθυστερήσεις. Μάλιστα με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας του και μίλησε στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ