FOOTBALL LEAGUE

Ένταση με Παπαδόπουλο στο Άρης - ΟΦΗ

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Παπαδόπουλος, ΟΦΗ MOTIONTEAM

Μαινόμενος προς τον α' επόπτη έτρεξε ο Νίκος Παπαδόπουλος με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα Άρης - ΟΦΗ. Χρειάστηκε να τον συγκρατήσουν για να μην γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Δεν πήγε στη συνέντευξη τύπου, για unfair μιλούν οι "κίτρινοι". (VIDEO).

Ένταση προκλήθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τη στιγμή που ο διαιτητής Φώτης Φωτιάδης σφύριξε τη λήξη του αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ, για την 8η αγωνιστική της Football League. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Νίκος Παπαδόπουλος, "εξερράγη" και έτρεξε μαινόμενος προς τον επόπτη Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), διότι κατά την εκτίμησή του "έκλεισε τα μάτια" στα τελευταία λεπτά και δεν έδωσε στον ΟΦΗ τρία πλάγια άουτ.

Ο ποδοσφαιριστής του Γιάννης Ποτουρίδης, ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Αδάμος αλλά και αστυνομικοί συγκράτησαν τον 46χρονο τεχνικό, ο οποίος ήταν έξω φρενών. Μάλιστα δεν έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του Άρη.

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Παπαδόπουλος, ΟΦΗ MOTIONTEAM

Ο συνεργάτης του Παπαδόπουλου, Νίκος Καραμπετάκης, που τον αντικατέστησε στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: "Μετά το 80' βγήκε αράουτ υπέρ μας και ο βοηθός έκλεισε τα μάτια. Ο διαιτητής ήταν άριστος, του δίνουμε συγχαρητήρια. Ο κ. Παπαδόπουλος, εκνευρίστηκε και έστειλε εμένα".

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Παπαδόπουλος, ΟΦΗ MOTIONTEAM

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός, δήλωσε για την απουσία του Παπαδόπουλου από τη συνέντευξη Τύπου: " Για τρία αράουτ; Αδίκησε ο διαιτητής τον ΟΦΗ; Αν είναι έτσι, καλά έκανε και δεν ήρθε. Αλλά βλέπω μία σειρά καταστάσεων. Είμαι φίλος μαζί του. Είναι unfair απέναντι στον Άρη και απέναντι σε μένα".

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Παπαδόπουλος, ΟΦΗ MOTIONTEAM

Δείτε τι ακριβώς συνέβη με το σφύριγμα της λήξης:

ΚΑΥΓΑΣ ΚΟΥΣΚΟΥΝΑ - ΛΕΑΛ

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και ο καυγάς ανάμεσα στους Νίκο Κουσκουνά και Σέρχιο Λεάλ. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Σέρχιο Λεάλ προτίμησε να κάνει κοντρόλ αντί να "σπάσει" τη μπάλα δεξιά, με αποτέλεσμα να τη στείλει άουτ και να χαθεί η ευκαιρία, ενώ ο Κουσκουνάς... παραμόνευε.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του επιθετικού του ΟΦΗ, που έβαλε τις φωνές στον Ουρουγουανό. Ο τελευταίος από την πλευρά του απάντησε, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι. Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ΟΦΗ "έσπασε" το απόλυτο του Άρη, 0-0 στο "Κλ. Βικελίδης"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ