FOOTBALL LEAGUE

Ένταση και ξύλο στο Μενίδι

FOOTBALL LEAGUE / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Άρης, Αχαρναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Στιγμές μεγάλης έντασης στο Μενίδι στο περιθώριο του αγώνα Αχαρναϊκός - Αρης 1-2. Επεισόδια πριν από το ματς με ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα ανάμεσα σε οπαδούς των "κιτρίνων" και της ΑΕΚ, ξύλο μετά το ματς. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Το "έλα να δεις" έγινε στο Μενίδι, τόσο πριν, όσο στη διάρκεια και μετά το παιχνίδι του Αχαρναϊκού με τον Άρη, για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Την ώρα που οι οργανωμένοι του Άρη κατευθύνονταν στο γήπεδο συνοδεία της αστυνομίας, οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούστηκαν μαζί τους, κοντά στο δημαρχείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν καμμένα αυτοκίνητα, ζημιές σε τζαμαρίες και σε σπίτια.

Αφού ξεκίνησε η αναμέτρηση, περίπου 100 υποστηρικτές της Ένωσης μπήκαν στο γήπεδο και κατευθύνθηκαν προς την πλευρά που ήταν η εξέδρα των οπαδών του Άρη, οι οποίοι όμως δεν είχαν μπει στο γήπεδο του Μενιδίου, μετά από συνεννόηση των ανθρώπων του Αχαρναϊκού με την αστυνομία.

Με τη λήξη του ματς, επικράτησε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς του Αχαρναϊκού και στον πάγκο του Άρη. Αφού η αποστολή των Θεσσαλονικέων είχε ακολούθως μπει στο πούλμαν και τα... άκουγε από τους οπαδούς του Αχαρναϊκού, ορισμένοι "κίτρινοι" κατέβηκαν από το πούλμαν, πυροδοτώντας μεγάλη ένταση. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, παράγοντας του Αχαρναϊκού δέχτηκε μπουκάλι από άνθρωπο του Άρη, ενώ στη συνέχεια επενέβησαν τα ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να πέσει μπόλικο ξύλο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσουν στο κεφάλι τρεις άνθρωποι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ιατρείο του γηπέδου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, επίθεση δέχτηκε το πούλμαν του Αρη αφού αναχώρησε από το γήπεδο.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ