FOOTBALL LEAGUE

"Ενδεχόμενη πτώχευση στη Football League"

FOOTBALL LEAGUE / ÃÓ - ÅÊËÏÃÅÓ
Ρέλλας EUROKINISSI SPORTS

Το ακραίο σενάριο της ενδεχομένης πτώχευσης της Football League θα συζητηθεί σε συμβούλιο τις προσεχείς μέρες. Χωρίς απαρτία το ΔΣ της Δευτέρας (5/12) και χωρίς νέο β' αντιπρόεδρο. Μπαίνουν ορκωτοί λογιστές.

Δεν υπήρξε απαρτία στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας (5/12) στη Football League, οπότε εκλογές για την ανάδειξη β' αντιπροέδρου δεν έγιναν. Σε συμβούλιο τις προσεχείς ημέρες θα συζητηθεί, όπως ανακοινώθηκε, το ακραίο σενάριο της ενδεχόμενης πτώχευσης στον συνεταιρισμό.

Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε να μπουν ορκωτοί λογιστές πολυεθνικής εταιρείας για να γίνει νέος διαχειριστικός έλεγχος και να διαπιστωθεί το ακριβές ύψος των χρεών. Η ανακοίνωση: " Μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Football League, ανακοινώνονται τα εξής: Επειδή δεν υπήρχε απαρτία ιδιοκτητών ΠΑΕ, θα οριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες νέα συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα ενδεχόμενη πτώχευση της Football League.

Επίσης εξετάστηκαν σενάρια εξυγίανσης και αποφασίστηκε η ανάθεση σε εξειδικευμένη πολυεθνική εταιρεία και γραφείο ορκωτών λογιστών της διεξαγωγής πλήρους διαχειριστικού ελέγχου για τη Football League. Τέλος, ανατέθηκε σε εξειδικευμένο γραφείο η αντιμετώπιση της φορολογικής εκκρεμότητας της Football League για την περίοδο 2005-06 και 2006-07".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ