FOOTBALL LEAGUE

Μπήκε στην τριάδα ο Ολυμπιακός Βόλου

Μπήκε στην τριάδα ο Ολυμπιακός Βόλου
Ολυμπιακός Βόλου - Λαμία INTIME SPORTS

Μεγάλος νικητής στο σπουδαίο ματς με τη Λαμία ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ΑΕΛ επιβλήθηκε με 2-0 του Αιγινιακού και συνεχίζει να κυνηγά μία θέση για τα πλέι οφ ανόδου. Σημαντικές νίκες και για Απόλλων Σμύρνης και Αχαρναϊκό.

Η μάχη για τα πλέι οφ αλλά και την παραμονή καλά κρατεί στη Football League καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν.

Μπήκε στην τριάδα ο Ολυμπιακός Βόλου
INTIME SPORTS

Βόρειος όμιλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΛΑΜΙΑ

Άλμα τριάδας έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου στο ματς που έριξε την αυλαία της 20ής αγωνιστικής της Football League. Οι Θεσσαλοί με γκολ του Θέου στο 49' νίκησαν 1-0 τη Λαμία και κατέλαβαν την 3η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Μάλιστα στο 81' ο Κυζιρίδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και οι γηπεδούχοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο. Δεν άλλαξε ωστόσο κάτι και οι ''ερυθρόλευκοι'' κατέκτησαν το τρίποντο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ (84' Μακρυδημήτρης), Νικολιάς, Θέος (72' Ρόκας), Μπαλντοβαλίεφ (86' Διαμαντόπουλος).

ΛΑΜΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Κακαράς, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Κωστόπουλος (83' Γιαννιτσάνης), Γιενγκά (68' Χαϊκάλης), Ντελέκος, Φατιόν, Α. Καμαρά (55' Πέρεζ), Νεόφυτος.

ΑΕΛ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-0

Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα η ΑΕΛ έφτασε σε μία εύκολη νίκη κόντρα στον Αιγινιακό με 2-0 και παρέμεινε στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.

Οι βυσινοί προηγήθηκαν μόλις στο 3' με τον Μπόγιοβιτς. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για να βάλουν και άλλο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και άλλο με το 1-0 να παραμένει στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ο Αιγινιακός προσπάθησε να πιέσει, αλλά αυτό δεν έφτανε αφού οι γηπεδούχοι κρατούσαν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Τελικά ο Ντάνι Ν' Γκεσάν με ένα τέρμα στο 84 κατάφερε να κάνει το 2-0 για να τελειώσει ουσιαστικά το παιχνίδι.

ΑΕΛ - Αιγινιακός 2-0

Σκόρερ: 3' Μπόγιοβιτς, 84' Ντάνι Ν Γκεσάν

Λάρισα (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Φλεριβάλ, Μπανούσης, Σερτζίνιο (55' Ν'Γκεσάν), Γιάντσης (46' Ρίστοβιτς), Ελιομάρ, Μπόγιοβιτς (64' Ζαχαράκης)

Αιγινιακός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου (64' Πόποβιτς), Λιόλιος, Μπερτέν, Φαμπίνιο (78' Αχαλινόπουλος), Ντίντακ, Πολύζος, Κυνηγόπουλος, Γουέλκαμ, Μπονίγια

Μπήκε στην τριάδα ο Ολυμπιακός Βόλου
INTIME SPORTS

Νότιος όμιλος

Δυσκολεύτηκε ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" επικράτησε με 2-1 με την αναμέτρηση να στιγματίζεται από τον τραυματισμό του Μανιάτη ο οποίος αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο.

Ο Απόλλων άνοιξε το σκορ στο 63 με τον Τζιώρα για να κάνει το 2-0 ο Αγκούλο 13 λεπτά αργότερα. Ο Ηρακλής Ψαχνών κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσει με τον Γουόρντεν αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι λόγω των τραυματισμών κρατήθηκαν συνολικά 13 λεπτά καθυστερήσεων.

Απόλλων - Ηρακλής Ψαχνών 2-1

Σκόρερ: 61' Τζιώρας, 74' Ανγκούλο / 97' Γουόρντεν

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης, Κύργιας (48' Τζιώρας), Κοτσώνης, Ηρακλής, Πινέιρο, Λαγός (88' Χατζής), Άρσιτς (70' Μπαμ Μπαμ), Βάντερσον, Ανγκούλο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Ηλίας Φυντάνης): Μανιάτης (74' Μελίσσας), Παληγεώργος, Ραπτάκης (74' Ενρίκο), Τσούπρος, Μπακομήτρος, Βασίλης Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Σικαλιάς (74' Μπαλαράμπε), Ράντι, Νικολίτσης, Γουόρντεν.

Μπήκε στην τριάδα ο Ολυμπιακός Βόλου
INTIME SPORTS

Ακόμα πιο κοντά στην τέταρτη θέση είναι ο Αχαρναϊκός μετά το σπουδαίο διπλό που έκανε στο Μπραχάμι επί του Αλίμου.

Οι πράσινοι άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων με τον Παγούδη να πραγματοποιεί ορισμένες καλές αποκρούσεις. Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Αχαρναϊκός κατάφερε να σκοράρει με τον Ταμπάκη.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Άλιμος - Αχαρναϊκός 0-1

Σκόρερ: 55' Ταμπακης

Άλιμος (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός, Σταύρου (83' Τιάγκο), Καρακώστας, Ιωάννου, Σαγανάς, Μπονγκ, Μπεριέξ, Παντελής, Ντα Σίλβα (64' Κάρδαρης), Καραμέρης (46' Γαβριήλ), Νικολόπουλος

Αχαρναϊκός (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Τσιάμης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος (79' Χατζηκοσμάς), Νιάρος, Ιωαννίδης, Ίλιεφ (65' Αθανασίου), Ιορδανίδης (90' Παπατόλιος)

Πήρε το ντέρμπι ο Παναιγιάλειος

Σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι ο Παναιγιάλειος κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στα Χανιά με 2-0.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν την ίδια κατοχή και να δημιουργούν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 7' με τον Μίλιεβιτς.

Τα Χανιά έχασαν αρκετές ευκαιρίες τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο για να φτάσουν τουλάχιστον στην ισοφάριση. Τελικά ο Παναιγιάλειος ήταν εκείνος που έφτασε στο δεύτερο γκολ.

Ο Μπουρλάκης στο 67΄ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Σικαλιά και από κοντά έκανε το 2-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Παναιγιάλειος - Χανιά 2-0

Σκόρερ: 7' Μίλιεβιτς, 67' Μπουρλάκης

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ρουμπουλάκου, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Πιζ (53' Νάστος), Ουρτάδο, Φουρτάδο (24' Σεχολάρι), Μπουρλάκης (90' Σκαρτσίλας), Μίλιεβιτς.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Τίμος Καβακάς): Σικαλιάς, Κοντέων, Γκότοβος, Γανωτής, Γκούμας, Γκονζάλες, Εσόνο (58' Αλέκου), Ρένια (74' Ρόχας), Ν' Γκουέμ, Κρητικός (39' Σακελλαρίου), Πάγκαλος.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Football League:

Νότιος Όμιλος

Ερμιονίδα - Φωστήρας 2-1 (Παβίσεβιτς 39', 86'/ Γκατσέσα 56')

Επισκοπή - ΑΕΚ 0-2 (Αραβίδης 2', 76')

Παναχαϊκή - Πανηλειακός 3-0 (α.α.)

Απόλλων Σμύρνης - Ηρακλής Ψαχνών 2-1 (61' Τζιώρας, 74' Ανγκούλο / 97' Γουόρντεν)

Άλιμος - Αχαρναϊκός 0-1 (55' Ταμπακης)

Παναιγιάλειος - Χανιά 2-0 (7' Μίλιεβιτς, 67' Μπουρλάκης)

Βόρειος Όμιλος

Εθνικός Γαζώρου - Ηρακλής 0-1 (Καρασαλίδης 25')

Πιερικός - Τύρναβος 1-1 (78' Τσιώμης / 68' Γκούρτσας)

Φωκικός - Απόλλων 1926 1-2 (Χαλιώτης 29' / Ευαγγελίδάκης αυτ. 39', 85' Τσούτσης)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Ζάκυνθος 1-1 (70' Τζέκος / Μπλέτσας 60')

ΑΕΛ - Αιγινιακός 2-0 (3' Μπόγιοβιτς, 84' Ντάνι Ν Γκεσάν)

Ολυμπιακός Βόλου - Λαμία 1-0 (49' Θέος)

Η βαθμολογία

1ος όμιλος

1. ΑΕΚ 50

2. Παναχαϊκή 41

3. Απόλλων Σμύρνης 40

......................................

4. Παναιγιάλειος 32

5. Χανιά 31

6. Ερμιονίδα 31

7. Αχαρναϊκός 30

8. Καλλιθέα 22

9. Άλιμος 17

10. Επισκοπή 17

......................................

11. Ηρακλής Ψαχνών 16

12. Φωστήρας 12

13. Πανηλειακός 1

2ος όμιλος

1. Ηρακλής 48

2. Λαμία 38

3. Ολυμπιακός Βόλου 35

......................................

4. Ζάκυνθος 34

5. ΑΕΛ 33

6. Αιγινιακός 25

7. Πιερικός 23

8. Τύρναβος 21

9. Αναγέννηση Καρδίτσας 20

10. Απόλλων 1926 18

......................................

11. Αγροτικός Αστέρας 18

12. Εθνικός Σερρών 11

13. Φωκικός 9

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ