FOOTBALL LEAGUE

Έμεινε δεύτερος ο Άρης μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Άρης, Μπαργκάν MOTIONTEAM

Σε ένα από τα πιο βαρετά εφετινά παιχνίδια της Football League, ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά. Τεσσάρα ο Εργοτέλης, έφτασε τα 20 γκολ ο Κάιπερς. Νίκες για Παναχαϊκή, ΑΣΑ, Παναιγιάλειο και Αιγινιακό.

Για την 27η αγωνιστική της Football League ο Άρης έμεινε ισόπαλος (0-0) στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Πόντου. Επρόκειτο για ένα από τα χειρότερα εφετινά παιχνίδια, με ελάχιστες φάσεις, αργό ρυθμό, παίκτες που δεν έβαζαν τα πόδια τους στη... φωτιά. Ο Απόλλων έμεινε 12 ματς αήττητος, ενώ ο Άρης απέτυχε να περάσει ξανά στην πρώτη θέση της Football League, μετά την ισοπαλία (1-1) του ΟΦΗ με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Οι Πόντιοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 89' ο Σιρίλ Καλί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, με φόρμα της Μπαρτσελόνα. Στην ανάπαυλα, οπαδός του Άρη έπεσε από την κερκίδα και διεκομίσθη στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Η Παναχαϊκή άφησε τέσσερις βαθμούς πίσω της τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Νίκησε 1-0 εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας, χάρη σε γκολ που σημείωσε με διαγώνιο σουτ στο 82' ο Κυνηγόπουλος. Οι Αχαιοί, μάλιστα, χάλασαν το ποδαρικό των Θεσσαλών, οι οποίοι έπαιξαν για πρώτη φορά εφέτος στη φυσική τους έδρα, στη Φιλιππούπολη.

Ο Εργοτέλης επικράτησε 4-1 του Καραϊσκάκη Άρτας στο Παγκρήτιο και πια πατάει πιο γερά στο έδαφος για παραμονή στην κατηγορία. Ο Ούγκο Κάιπερς συνέχισε το... βιολί του. Έβαλε δύο γκολ, το ένα με πέναλτι, έφτασε τα 20 και ξεπέρασε τον Δημήτρη Μάνο του ΟΦΗ που έχει μείνει στα 19. Το σκορ λοιπόν άνοιξε ο Βέλγος από την άσπρη βούλα, όταν ο Θεολόγου στο 35' υπέπεσε σε πέναλτι (έκανε χέρι).

Στο 42' οι Αρτινοί που έχουν μείνει στην κατηγορία, έφτασαν κοντά στο 1-1, αλλά ο Ευαγγέλου βρήκε δοκάρι. Στο 67' ο Σταματάκος με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-0, στο 68' έβγαλε την ασίστ για τον Κάιπερ που έκανε το 3-0 με πλασέ, ενώ στο 87' ο Ιατρούδης σκόραρε με ωραία κίνηση και σουτ. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοιξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 4-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα (τον είχε ανατρέψει ο τερματοφύλακας Κατσιμήτρος).

Ο Παναιγιάλειος έκανε την έκπληξη και επιβλήθηκε 1-0 της Δόξας Δράμας στο Αίγιο. Ήταν αναγκαία η κατάκτηση των τριών βαθμών και η Μαύρη Θύελλα ανταποκρίθηκε απόλυτα, κατακτώντας τους με γκολ του Σταματή στο 65'. Οι Μαυραετοί ήταν απογοητευτικοί, ηττήθηκαν από μια κατώτερη ποιοτικά ομάδα και ουσιαστικά είπαν... αντίο στην τρίτη θέση.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι στο +2 από τη ζώνη υποβιβασμού μετά το 1-0 σε βάρος του Πανσερραϊκού. Οι Θεσσαλοί που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, σκόραραν στο 54' με τον Παπαευθυμίου, με ψηλοκρεμαστό σουτ. Στο 75' οι Σερραίοι, που είναι αβέβαιο αν... βγάλουν τη σεζόν με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αυτοί, είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Παπουτσογιαννόπουλου.

Ο Αιγινιακός, που είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών λόγω επιτήρησης, επικράτησε 2-0 της Σπάρτης, σε παιχνίδι που σημαδεύτηκε επεισόδια μετά τη λήξη του ματς ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Είχαν μάλιστα μεγάλη διάρκεια και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία. Το 1-0 για την ομάδα της βόρειας Πιερίας έκανε στο 22' ο Τοπαλίδης με τακουνάκι, ενώ το 2-0 έγινε 93' με τον Σοφιάνη. Ο τερματοφύλακας της Σπάρτης προσπάθησε να διώξει την μπάλα, δεν το έκανε καλά και ο Σοφιάνης που βρέθηκε στην πορεία της την έστειλε στα δίχτυα με σουτ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δ. Καλαϊτζίδης):Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο (94' Λιόνης), Συμελίδης, Ηλιάδης (79' Κυβελίδης), Βεργώνης, Καλογέρης, Χασομέρης (91' Καλαϊτζίδης), Καπίας.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός):Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν (80' Παυλίδης), Ιντζόγλου, Μπαργκάν (85' Ντούνης), Κάσσος (67' Διαμαντόπουλος), Πασάς, Πλατέλλας.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Αϊναλής (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (84' Λουκάς), Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής (84' Σουλιώτης), Κανούλας, Λίταινας, Καρακατσάνης (74' Κακάμης)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ(Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Αργυρόπουλος (69' Μασούρας), Φωτάκης, Πλέγας, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Ελευθεριάδης (78' Αποστολόπουλος), Μωραΐτης (60' Αντωνακόπουλος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Φράγιος (Μακεδονίας)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Πάτας, Μπουρσέλης (71' Μπούζας), Τσέλιος, Μπουτσάκης (82' Μπρους), Κάιπερς, Έφορντ (77' Ιατρούδης), Σταματάκος.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Τσοντάκης, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Άτσκα (69' Λουκίνας), Δημητριάδης (58' Ρανγκέλοφ), Ψιάνος, Κόλλινς, Ευαγγέλου, Κυριάκης (80' Γούλας).

Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Δουλγεράκης (Αν. Αττικής), Μαρνέζος (Χανίων)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Π. Δημητρίου):Τσάπαλος, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Ρέλλας, Γκούμας, Κόκκορης (73’ Τζανουλίνος), Σκαρτσίλας, Κάναλς (62’ Ζαφειράκης) , Σταματής (86’ Σμίλτος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ν. Κωστένογλου):Μένκα, Όστοϊτς, Γκότοβος (71’ Λίτσκας), Μαρκόπουλος, Νατσιόπουλος (46’ Μπαϊκαρά), Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Βαλλιάνος, Καπνίδης, Γεωργιάδης (46’ Στεφάνοβιτς), Τζόκιτς.

Διαιτητής:Μπακογιάννης (Αθηνών)

Βοηθοί:Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Κύριος (Αρκαδίας)

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος (86' Μπούσδρας), Ρουσσάκης, Τζέκος, Μπιτέλης, Πλαβούκος (90'+3' Ντάγκρας), Σταματάκης, Κονέ, Βατουσιάδης, Παπαευθυμίου (72' Λεφίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Τσελεπίδης (80' Στέβιτς), Τσαμούρης, Ποζατζίδης (66' Κάκκο), Αναστασόπουλος, Ρούσσος, Ναζίμ, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Πόζογλου (57' Ενομό), Δούμτσιος.

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Καρακώστας (Λάρισας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ(Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Γκατσολάρι, Τοπαλίδης (77' Ανδρικόπουλος), Σοφιάνης, Ζούρκος (67' Πολύζος), Τσολακίδης (85' Πέριτς)

ΣΠΑΡΤΗ(Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης (55' Γραικός), Σάββα, Οικονομόπουλος, Δοδοντσάκης (74' Γουόρντεν), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου, Δεινόπαπας (65' Μουζακίτης), Φουρτάδο, Ράνος.

Διαιτητής: Κολυτάς (Λασιθίου)

Βοηθοί: Τσιότσος (Μακεδονίας), Θανασιάς (Ηπείρου)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο 21 Απριλίου

ΑΟΧ Κισσαμικός - ΟΦΗ 1-1 (93' Ξύδας - 67' Ντίνας)

Κυριακή 22 Απριλίου

Εργοτέλης - Καραϊσκάκης Άρτας 4-1(38' πεν., 68' Κάιπερς, 67' Σταματάκος, 87' Ιατρούδης - 90'+2' (πέν.) Λουκίνας

Απόλλων Πόντου - Άρης 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας - Πανσερραϊκός 1-0 (54' Παπαευθυμίου)

Παναιγιάλειος - Δόξα Δράμας 1-0 (65' Σταματής)

Αιγινιακός - Σπάρτη 2-0 (22' Τοπαλίδης, 93' Σοφιάνης)

Απόλλων Λάρισας - Παναχαϊκή 0-1 (82' Κυνηγόπουλος)

Τρίκαλα - Βέροια Δ.Δ.

Καλλιθέα - Αχαρναϊκός Δ.Δ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ 65

2. Άρης 64

................................................

3. Παναχαϊκή 54

4. ΑΟΧ Κισσαμικός 50

5. Τρίκαλα 45

6. Απόλλων Πόντου 44

7. Δόξα Δράμας 44

8. Καραϊσκάκης 43

9. Απόλλων Λάρισας 43

10. Σπάρτη 35

11. Αναγέννηση Καρδίτσας 34

12. Εργοτέλης 33

................................................

13. Αιγινιακός 32

14. Πανσερραϊκός 28

15. Παναιγιάλειος 24

16. Καλλιθέα 19

17. Βέροια 5

18. Αχαρναϊκός -51

** Βέροια και Αχαρναϊκός έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (28Η)

Τετάρτη 25 Απριλίου

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Πανσερραϊκός - Αιγινιακός (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Γήπεδο Σερρών)

Δόξα Δράμας - Απόλλων Πόντου (17:00, Γήπεδο Δράμας)

Σπάρτη - Τρίκαλα (17:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

Άρης - Απόλλων Λάρισας (17:00, WEB TV ΕΡΤ, «Κλεάνθης Βικελίδης»)

Παναχαϊκή - ΑΕ Καραϊσκάκης Αρτας (17:00, Γήπεδο Αγυιάς)

Βέροια - Καλλιθέα Δ.Δ.

Αχαρναϊκός - Εργοτέλης Δ.Δ.

Πέμπτη 26 Απριλίου

ΟΦΗ - Παναιγιάλειος (17:00 ΕΡΤ3, «Θ. Βαρδινογιάννης»)

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

1. Κάιπερς (Εργοτέλης) 20

2. Μάνος (ΟΦΗ) 19

3. Διαμαντόπουλος (Άρης) 12

4. Λουκίνας (Καραϊσκάκης) 11

. Μωραΐτης (Παναχαϊκή) 11

6. Κουσκουνάς (Δόξα Δράμας) 10

7. Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ) 9

. Γκούρτσας (Πανσερραϊκός) 9

9. Ξύδας (ΑΟΧ Κισσαμικός) 8

. Πλατέλλας (Άρης) 8

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ