Εξώδικο της Football League στη Super League, αξιώνει 11,3 εκ. ευρώ! - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Εξώδικο της Football League στη Super League, αξιώνει 11,3 εκ. ευρώ!

Football League

Εξώδικο της Football League στη Super League, αξιώνει 11,3 εκ. ευρώ!

Η Football League απέστειλε εξώδικο στη Super League, αξιώνοντας το ποσό των 11.310.000 ευρώ για οφειλές από το 2011 μέχρι και σήμερα και ζητώντας να αποδοθούν οι 450.000 ευρώ άμεσα, ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Μόνο καλές δεν είναι οι σχέσεις ανάμεσα στη Super League και τη Football League, με την δεύτερη να στέλνει εξώδικο σύμφωνα με τη "Live Sport", όπου αξιώνει το ποσό των 11.310.000 εκατομμυρίων ευρώ για οφειλές από το 2011 μέχρι και σήμερα και ζητά να δοθούν οι 450.000 ευρώ άμεσα, ώστε να καλυφθούν οι επιτακτικές ανάγκες της και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

"Σύμφωνα με την παράγραφο 12 του νόμου 3479/2006 προβλέπεται ότι η Ένωση Α’ Εθνικής παρέχει, κατά τη ρητή πρόβλεψη του καταστατικού της, οικονομικές ενισχύσεις στα μέλη της, καθώς και στους συλλόγους Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών είτε απευθείας σε αυτούς είτε μέσω της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας ισομερώς. Οι ενισχύσεις αυτές εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα της Ένωσης Α’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ανωτέρω διάταξη αποτυπώθηκε στον άνω νόμο, διότι το πνεύμα και ο σκοπός του νομοθέτη ήτο να υπάρξει οικονομική ενίσχυση από την ανώτερη επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου (Super League) προς τη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία (Football League)", αναφέρεται ανάμεσα σε άλλα στο εξώδικο.

Η Football League, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρότεινε να γίνει συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές την Πέμπτη για να λυθεί το ζήτημα. Αν δεν δοθούν οι 450.000 ευρώ που ζητά η FL,  η διοίκηση Σφακιανάκη ενημέρωσε ότι θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της μέσω της δικαστικής οδού.

SHARE:
MALEBOX

MALEBOX

Αυτά που έχει ζήσει ο Ματθαίος Γιωσαφάτ δεν χωράνε σε έναν τίτλο

Ο νούμερο ένα Έλληνας ψυχίατρος κάθισε αναπαυτικά στο ντιβάνι του και άρχισε να μας λέει ιστορίες περί γυναικών, κατοχών, ταξιδιών και άλλων (ευ)δαιμόνιων.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το μονάκριβο, "όλα σε ένα" PC της Microsoft

Το Surface Studio προσφέρει εξαιρετικό ντιζάιν, καινοτόμες λειτουργίες και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαρακτηριστικά υψηλή τιμή (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24