FOOTBALL LEAGUE

Παναγόπουλος αντί Βαζάκα στα Τρίκαλα

Παναγόπουλος αντί Βαζάκα στα Τρίκαλα
Βαζάκας INTIME SPORTS

Με προπονητή τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο θα πορευτεί από εδώ και πέρα η ομάδα των Τρικάλων, καθώς ο Γιώργος Βαζάκας παραιτήθηκε μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Ύστερα από δύο επίσημα παιχνίδια, ο Γιώργος Βαζάκας αποτελεί παρελθόν για τα Τρίκαλα. Ο ΑΟΤ αποκλείστηκε από τους "32" του Κυπέλλου μετά το 0-0 με τον Αχαρναϊκό (είχε χάσει 1-0 στον πρώτο αγώνα) και ο Γρεβενιώτης προπονητής αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο λόγος για τον οποίο οδηγήθηκε στην αποχώρηση ο Βαζάκας ήταν όσα φέρεται να άκουσε μετά το ματς από τον μεγαλομέτοχο των Τρικάλων, Χρήστο Γιαλιά. Μιλώντας, άλλωστε, στον ραδιοφωνικό σταθμό "FM 100", ο πολύπειρος προπονητής Γιώργος Βαζάκας, ανέφερε:

"Είμαι 25 χρόνια προπονητής, δεν έχω δεχτεί κι ουτε θα ανεχτώ τέτοια συμπεριφορά. Στον Βαζάκα δεν τόλμησε ποτέ κανένας να κάνει κάτι τέτοιο. Αντιλαμβάνομαι τις αγωνίες του είναι ένας παράγοντας που θέλει την ομάδα του να κάνει επιτυχίες , όμως δεν γίνεται αυτό από τη μία μέρα στην άλλη δεν γίνεται να πατήσεις κουμπί και να ρίχνεις 4 γκολ σε κάθε παιχνίδι".

Πρόσθεσε τα εξής: "Το ρόστερ είναι ποιοτικό και η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις συνθήκες που δημιουργήθηκε, πριν από ένα μήνα είχε άλλο προπονητή, έχασε μια βδομάδα στις μετακινήσεις όλα αυτά επηρέασαν τα παιδιά, όσοι έπαιξαν ποδόσφαιρο ξέρουν, δυστυχώς ο κ Γιαλιάς βιάζεται και λειτουργεί με το ένστικτο του χούλιγκαν κι αυτό κάνει κακό και στην ομάδα και στον ίδιο".

Ο Χρήστος Γιαλιάς υποστήριξε από την πλευρά του: "Ποιος φταίει για τον αποκλεισμό; Ο Γιαλιάς έτσι! Η ο προπονητής που σε δυο παιχνίδια παίζαμε κουτσό".

Νέος προπονητής στα Τρίκαλα ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Η ανακοίνωση του ΑΟΤ έχει ως εξής: "Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν. Ο 38χρονος τεχνικός έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην ΑΕΛ και τον Πανιώνιο".

Παναγόπουλος αντί Βαζάκα στα Τρίκαλα

Ο κ. Παναγόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της ομάδας μας ανέφερε: «Αναλαμβάνω μεγάλη ευθύνη. Θα δουλέψουμε όμως και θα φτιάξουμε την ομάδα όπως την ονειρεύεται η Διοίκηση και ο κόσμος της. Δεν θέλω να πω πολλά, θα μιλήσουμε με την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο».

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ