FOOTBALL LEAGUE

Δυσκολεύτηκε ο Άρης, γκέλα η Παναχαϊκή

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÓÐÁÑÔÇ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÓÐÁÑÔÇ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε της Σπάρτης με 1-0 και ξέφυγε στο +5 εκμεταλλευόμενος τη γκέλα της Παναχαϊκής με τον Πανσερραϊκό με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για τη διαιτησία του Ανούσου.

Ο Άρης επικράτησε της Σπάρτης με 1-0 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και εκμεταλλευόμενος και τη γκέλα της Παναχαϊκής ξέφυγε στο +5 από την ομάδα της Πάτρας ενώ είναι στο +6 από την ομάδα του ΟΦΗ.

Οι "κιτρινόμαυροι" αν και ήταν καλύτεροι σε όλο το 90λεπτο δυσκολεύτηκαν στο ματς με την Σπάρτη και βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 73' με κεφαλιά του Δεληζήση.

Από την πλευρά της η Παναχαϊκή βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με τον Πανσερραϊκό κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά όχι να πάρει τη νίκη. Οι πατρινοί φωνάζουν μάλιστα για τη διαιτησία του Ανούσου από τη Λακωνία. Στα άλλα δυο παιχνίδια της Κυριακής Απόλλων Λάρισας και Εργοτέλης επικράτησαν με 1-0 των Απόλλωνα Πόντου και Αναγέννηση Καρδίτσας αντίστοιχα.

Ας δούμε τι έγινε αναλυτικά σε κάθε παιχνίδι:

ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΔΕΛΗΖΗΣΗ Ο ΑΡΗΣ

Ο Άρης ήταν καλύτερος σε όλο το ματς με την Σπάρτη και ιδίως στο δεύτερο μέρος ήταν καταιγιστικός. Οι γηπεδούχοι είχαν 18 τελικές εκ των οποίων οι 9 στην εστία αλλά δυσκολεύτηκαν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης πίεσε περισσότερο για να φτάσει στο γκολ ενώ η Σπάρτη από την πλευρά της έδειξε να κουράζεται όσο περνούσε ο χρόνος. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν δυο πέναλτι ενώ πέτυχαν και ένα γκολ που κακώς ακυρώθηκε.

Το τέρμα που τους έδωσε τη νίκη πέτυχε στο 73' ο Δεληζήσης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλα.

Να σημειώσουμε ότι στο "Κλ. Βικελίδης" βρέθηκε και ο ομογενής επιχειρηματίας Τομ Παπαδόπουλος που ενδιαφέρεται να μπει στον Άρη.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (86' Νίκιτς), Κάσσος, Χαντί (55' Πασάς), Μπαστακός (81' Παυλίδης).

ΣΠΑΡΤΗ (Θωμάς Γράφας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου (85' Φουρτάδο), Τσιμότζι (59' Μπουζούκης), Τριανταφυλλάκος, Γουόρντεν, Ράντι (70' Τσιόφου), Ράνος.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΑΛΛΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Η Παναχαϊκή μπορεί να είχε τις φάσεις και τις ευκαιρίες ο Πανσερραϊκός είχε όμως τον τρόπο να φύγει με το ισόπαλο αποτέλεσμα από την Πάτρα σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι φωνάζουν για τη διαιτησία του ρέφερι της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 35' όταν σε αντεπίθεση ο Κρητικός έδωσε στον Ενομό που βγήκε τετ α τετ, πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε για το 1-0.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, πίεσε, έφτιασε φάσεις και κατάφερε να σκοράρει στο 66' με κεφαλιά του Μωραϊτη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Ντάσιος (61' Μπουτζίκος), Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος (46' Στεργίδης), Μουστακόπουλος (76' Γκίνο), Βασιλείου, Μωραϊτης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Ποζατζίδης (84' Χατζητερζόγλου), Ιωαννίδης, Ρούσσος, Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Σιάκκας, Παπουτσογιαννόπουλος (61' Ρούτσης), Κρητικός (74' Δούμτσιος), Ναζίμ, Ενομό.

ΤΡΙΤΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΝΟΥΛΑ

Ο Απόλλων Λάρισας έφτασε σε τρίτη συνεχόμενη νίκη επικρατώντας και του Απόλλωνα Πόντου που γνώρισε την τέταρτη εκτός έδρας ήττα του και βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου καλό, ιδίως στο πρώτο μέρος όπου οι δυο ομάδες είχαν ελάχιστες φάσεις. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και δημιούργησαν κάποιες φάσεις.

Το γκολ που τους έδωσε τη νίκη πέτυχε ο Θανάσης Κανούλας στο 77' με προβολή από κοντά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ε., Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς (85' Ανδρέου Ι.), Τσιλούλης, Κανούλας (81' Δημολιός), Συράκος (58' Καρακατσάνης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (82' Βλαχομήτρος), Καπίας, Λιόνης (80' Κυβελίδης), Καλογέρης, Χασομέρης.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Έπρεπε να φτάσουμε στην 15η αγωνιστική ώστε οι παίκτες του Εργοτέλη να πανηγυρίσουν τη πρώτη τους νίκη. Αυτή επετεύχθη με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την εντυπωσιακή πορεία των τελευταίων πέντε αγώνων έχοντας μαζέψει δεκατρείς πόντους. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν τις γνωστές αδυναμίες τους μακριά από την έδρα τους.

Ο Εργοτέλης μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Κάιπερς. Στο 42' ο διαιτητής Κακρίδης είδε χέρι αμυντικού της Αναγέννησης που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών των φιλοξενούμενων. Ο Κάιπερς ανέλαβε την εκτέλεση του με τον Γκέκα αρχικά να αποκρούει αλλά στην επαναφορά ο Βέλγος έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να διατηρούν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπούζας, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Νικολακάκης, Μπουρσέλης, Τσέλιος (76' Ροβίθης), Μπάτζιος, Μπουτσάκης (65' Ιατρούδης), Σταματάκος (90' Βογιατζής), Κάιπερς.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης (84' Μπούσδρας), Κωνσταντινόπουλος, Καραγιάννης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (84' Πλούμης), Χαντζάρας, Πλαβούκος (76' Ντάγκρας), Τζέκος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Βέροια - Δόξα Δράμας 0-2 (37' Ριζογιάννης, 92' Κουσκουνάς)

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

Άρης - Σπάρτη 1-0 (73' Δεληζήσης)

Απόλλων Λάρισας - Απόλλων Πόντου 1-0 (77' Κανούλας)

Εργοτέλης - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (43' Κάιπερς)

Παναχαϊκή - Πανσερραϊκός 1-1 (66' Μωραϊτης/35' Ενομό)

Αχαρναϊκός - ΟΦΗ 0-3 (α.α.)

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

Καραϊσκάκης - Παναιγιάλειος (15:00, Δημ. Αγίων Αναργύρων)

Καλλιθέα - Αιγινιακός (15:00, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου

ΑΟΧ Κισσαμικός - Τρίκαλα (15:00, Γήπεδο Περιβολίων)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης 39

2. Παναχαϊκή 34

3. ΟΦΗ 33

4. Δόξα Δράμας 24

5. ΑΟΧ Κισσαμικός 24

6. Τρίκαλα 23

7. Απόλλων Λάρισας 22

8. Σπάρτη 22

9. Αναγέννηση Καρδίτσας 21

10. Απόλλων Πόντου 18

11. ΑΕ Καραϊσκάκης 18

12. Εργοτέλης 16

13. Αιγινιακός

14. Πανσερραϊκός 13

15. Καλλιθέα 12

16. Βέροια 12

17. Παναιγιάλειος 10

18. Αχαρναϊκός -51

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16Η)

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

Πανσερραϊκός - Άρης (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Σερρών)

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

Απόλλων Λάρισας - ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00, Αλκαζάρ)

Τρίκαλα - Καλλιθέα (15:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

Απόλλων Πόντου - Καραϊσκάκης (15:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)

Αιγινιακός - Εργοτέλης (15:00, «Γ. Παραλυκίδης»)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναχαϊκή (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

ΟΦΗ - Βέροια (15:00, «Θ. Βαρδινογιάννης»)

Σπάρτη - Δόξα Δράμας (15:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός Δ.Δ.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ