FOOTBALL LEAGUE

Δυναμικό μπάσιμο στις μεταγραφές τα Χανιά

Δυναμικό μπάσιμο στις μεταγραφές τα Χανιά
Σγουράκης

Ο ΑΟΧ έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση παικτών. Στα ηνία της ΠΑΕ ο Κώστας Σγουράκης, ο οποίος επιχειρεί να ''χτίσει'' ανταγωνιστικό σύνολο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ΑΟΧ τερμάτισε στην 4η θέση, με αποτέλεσμα να μην πει ούτε στα play off, ούτε στα play out της Football League. Πρόωρες διακοπές. Έπειτα από αρκετές μέρες αβεβαιότητας στην ομάδα, τα ηνία ανέλαβε ο Κρητικός Κώστας Σγουράκης (φωτ.), που κατοικεί και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κέρκυρα.

Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και η πρώτη ανακοίνωση είχε να κάνει με την ανανέωση της συνεργασίας με τον 22χρονο μέσο Αλέξανδρο Καραγιάννη. Κάτοικος Χανίων εκ νέου ο Βασίλης Σαντριάς, ο 21 ετών επιθετικός, που είχε αποχωρήσει πριν από δύο χρόνια από τον ΑΟΧ. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση και ενός ακόμη παλιού γνώριμου, του Νίκου Μποχώνη. Του 28χρονου μέσου, ο οποίος πρόπερσι έπαιξε στην Προοδευτική.

Η τελευταία χρονικά προσθήκη ήταν αυτή του Φαμπρίτσιο Πότσι, του 29χρου Αργεντινού μέσου, ο οποίος και αυτός έχει περάσει κατά το παρελθόν από την ομάδα των Χανίων.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ