FOOTBALL LEAGUE

Δούλεψε για την ΑΕΛ ο Παναιγιάλειος, στην εκπνοή η Καλλιθέα

Δούλεψε για την ΑΕΛ ο Παναιγιάλειος, στην εκπνοή η Καλλιθέα
Παναιγιάλειος, Τρίκαλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Μπλόκο" στο Αίγιο για τα Τρίκαλα, 0-0 με τον Παναιγιάλειο και -9 από την ΑΕΛ για τον ΑΟΤ. Με ένα βαθμό στα τρία προσεχή ματς οι "βυσσινί" εξασφαλίζουν άνοδο. "Πιστολιά" στο φινάλε για την Καλλιθέα, 2-1 τον Κισσαμικό.

Πολύ κακό αποτέλεσμα για τα Τρίκαλα αυτό στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο. Το 0-0 αφήνει τον ΑΟΤ στο -9 από την ΑΕΛ, η οποία θέλει έναν βαθμό στα τρία προσεχή ματς και εξασφαλίζει την άνοδο στη Super League. Ένα βαθμό θέλει πλέον και η Κέρκυρα για να ανέβει και μαθηματικά. Στο άλλο ματς για την 31η αγωνιστική της Football League, η αδιάφορη Καλλιθέα νίκησε 2-1 τον αδιάφορο Κισσαμικό, με τον Φράγκο να "χτυπά" στο 91'!

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 0-0

Ο αδιάφορος βαθμολογικά Παναιγιάλειος έκανε τη "ζημιά" του στα Τρίκαλα. Τον κράτησε στο 0-0 και ως εκ τούτου εκμηδενίζονται οι ελπίδες του για το... θαύμα της δυάδας. Η ΑΕΛ θέλει ένα βαθμό στα τρία προσεχή της παιχνίδια (Ζάκυνθος εκτός έδρας, εντός με ΑΟΧ, εκτός με Αχαρναϊκό) και κατακτά την άνοδο. Πλέον ο ΑΟΤ πάει αποκλειστικά για την 3η θέση, η οποία σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποί της μπορεί να δώσει άνοδο, καθώς "δεν θα αδειοδοτηθεί η ΑΕΛ". Στο ματς του Αιγίου, μάλιστα, οι Θεσσαλοί θα μπορούσαν να ηττηθούν, αλλά στο φινάλε ο Χιώτης κράτησε την εστία του απαραβίαστη.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Ρέλλας (65' Ζαχαρόπουλος), Κόλοκας, Παπαχρήστος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Σκαρτσίλας (54΄Ζουνίνιο), Μπουρλάκης (80' Γκούφας), Γκατσέσα.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Σαρακατσάνος, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας (46' Λαμπάκης), Ριζογιάννης, Σερζίνιο (76' Φλίγκος), Στεφάνοβιτς, Ναβάρο, Χαροντάκης (46' Δουκάκης), Κουσκουνάς.

Διαιτητής: Χρυσός (Χανίων)

Βοηθοί: Κωνσταντακόπουλος (Κορινθίας), Πήττας (Ηλείας)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 2-1

Η Καλλιθέα, οι παίκτες της οποίας εξέδωσαν προ ημερών ανακοίνωσξη για τις οφειλές προς το πρόσωπό της, απέδειξαν ότι όταν μπαίνουν στο γήπεδο τα ξεχνούν όλα. Στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τον Κισσαμικό επικράτησαν 2-1, έστω και αν το δεύτερο τέρμα σημειώθηκε στο 91'. Η ομάδα του Καστελλίου, έτσι, δεν έδωσε συνέχεια στο σερί των έξι αήττητων αγώνων.

Δούλεψε για την ΑΕΛ ο Παναιγιάλειος, στην εκπνοή η Καλλιθέα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 31' με κεφαλιά του Τζημογιάννη, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 37' με τον Σταμόπουλο. Τη... χαριστική βολή στους Κρητικούς έδωσε στις καθυστερήσεις ο Φράγκος, όταν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας από σέντρα του Ηλιάδη.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Τσεκρέζι, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουχτάρης, Ευαγγέλου, Κατσικογιάννης, Τεγούσης, Τσίπρας (75' Ηλιάδης), Σταύρου, Μασένα (59' Ντουρμισάι), Σμυρλής (67' Φράγκος).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γιαγκιόζης, Τσουβαλτσίδης, Κουρτεσιώτης, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Βλάχος (64' Μάντζης), Σελινιωτάκης, Ν' Γκουέμ (89' Σμίλτος), Αυγενικού (80' Βαττής), Ποκόνγκ, Σαπαλίδης.

Διαιτητής: Σκουλάς (Σερρών)

Βοηθοί: Μήταρης (Αν. Αττικής), Τζιλίρης (Πειραιά)

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη των δύο αγώνων.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Παρασκευή 6 Μαΐου

Πανελευσινιακός - Αγροτικός Αστέρας 1-0 (20' Πλαβούκος)

Σάββατο 7 Μαΐου

Λαμία - Ζάκυνθος 1-0 (22' Νατσιόπουλος)

ΑΕΛ - Πανσερραϊκός 1-0 (68' Κουτσιανικούλης)

Κυριακή 8 Μαΐου

Καλλιθέα - Κισσαμικός 2-1 (37' Σταμόπουλος, 91' Φράγκος - 31' Τζημογιάννης)

Παναιγιάλειος - ΑΟ Τρίκαλα 0-0

Δευτέρα 9 Μαΐου

Αχαρναϊκός - ΑΟ Χανιά (16:00, Δημ. Αχαρνών)

Κέρκυρα - Απόλλων Σμύρνης (18:00, ΕΑΚ Κέρκυρας)

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες σε Ελλάδα και όχι μόνο.

H βαθμολογία:

1. ΑΕΛ 69

2. Κέρκυρα 66

...................................................

3. Απόλλων Σμύρνης 60

4. Τρίκαλα 60

5. Λαμία 51

6. Κισσαμικός 48

7. Καλλιθέα 46

8. Αχαρναϊκός 41

9. Παναιγιάλειος 38

10. Πανσερραϊκός 37

11. Αναγέννηση Καρδίτσας 36

12. Χανιά 35

13. Αγροτικός 34

14. Ζάκυνθος 31

...................................................

15. Πανελευσινιακός 28

16. Παναχαϊκή 25

17. Ολυμπιακός Βόλου 10

18. Εργοτέλης 7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ