FOOTBALL LEAGUE

Δίωξη σε Εργοτέλη και ΑΟΧ για "χειραγωγημένο"

Δίωξη σε Εργοτέλη και ΑΟΧ για "χειραγωγημένο"
INTIME SPORTS

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε Εργοτέλη και ΑΟΧ, καθώς το μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στις 28 Σεπτεμβρίου θεωρείται "ύποπτο για χειραγώγηση".

Η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον ΑΟΧ για την πρεμιέρα της Football League, που είχε γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου και είχε ολοκληρωθεί με νικητές τους Χανιώτες (0-1), κρίθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα "ύποπτος για χειραγώγηση".

Στις δύο ΠΑΕ ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, και θα πρέπει τώρα να απολογηθούν. Δείτε τι ακριβώς επισημαίνεται στα άρθρα 20 και 22:

Δίωξη σε Εργοτέλη και ΑΟΧ για "χειραγωγημένο"
Δίωξη σε Εργοτέλη και ΑΟΧ για "χειραγωγημένο"

Ή ενημέρωση από την ΕΠΟ: "Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των ΠΑΕ Εργοτέλης και ΠΑΕ ΑΟ Χανίων για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Football League Εργοτέλης-Χανιά της 28/9/2015)".

Υπενθυμίζεται ότι το Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης (BFDS) είχε συμπεριλάβει το συγκεκριμένο ματς στα «ύποπτα», μαζί με άλλα τέσσερα της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ