Δίωξη σε Εργοτέλη και ΑΟΧ για χειραγωγημένο - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Δίωξη σε Εργοτέλη και ΑΟΧ για "χειραγωγημένο"

Δίωξη σε Εργοτέλη και ΑΟΧ για "χειραγωγημένο"

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε Εργοτέλη και ΑΟΧ, καθώς το μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στις 28 Σεπτεμβρίου θεωρείται "ύποπτο για χειραγώγηση".

Η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον ΑΟΧ για την πρεμιέρα της Football League, που είχε γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου και είχε ολοκληρωθεί με νικητές τους Χανιώτες (0-1), κρίθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα "ύποπτος για χειραγώγηση".

Στις δύο ΠΑΕ ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, και θα πρέπει τώρα να απολογηθούν. Δείτε τι ακριβώς επισημαίνεται στα άρθρα 20 και 22:

Ή ενημέρωση από την ΕΠΟ: "Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των ΠΑΕ Εργοτέλης και ΠΑΕ ΑΟ Χανίων  για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Football League Εργοτέλης-Χανιά της 28/9/2015)".

Υπενθυμίζεται ότι το Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης (BFDS) είχε συμπεριλάβει το συγκεκριμένο ματς στα «ύποπτα», μαζί με άλλα τέσσερα της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24