FOOTBALL LEAGUE

Διπλό "χτύπημα" από τον Άλιμο

Διπλό "χτύπημα" από τον Άλιμο

Ο Άλιμος συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ του, προχωρώντας στην ανακοίνωση δύο επιπλέον μεταγραφικών προσθηκών.

Ο Άλιμος συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της δύσκολης σεζόν της Football League, και προχώρησε στην ανακοίνωση δύο ακόμη μεταγραφικών αποκτημάτων, του Άρη Βλάχου και του Τζειμς Αμιχέρε Μουρ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Άλιμος:

Για τον Άρη Βλάχο: "Η ΠΑΕ Άλιμος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αριστείδη Βλάχο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 24/05/1994 προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και αναμένεται να πλαισιώσει τους Αλέξανδρο Λέτσο,Γιάννη Μπαντίκο και Χρήστο Μαυρίδη. Την προηγούμενη σεζόν, ο νεαρός πορτιέρο αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στον Βατανιακό ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ερμή Ζωνιανών.Η οικογένεια του Αλίμου καλωσορίζει τον Βλάχο και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν".

Για τον Τζέιμς Αμιχέρε Μουρ: "Η ΠΑΕ Άλιμος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Τζέις Αμιχέρε Μουρ. Το νέο μεταγραφκό απόκτημα της ομάδας μας με καταγωγή από την Γκάνα είναι κάτοχος Αγγλικού διαβατηρίου και είναι γεννημένος στις 19/3/1992. Το προηγούμενο διάστημα μετείχε στις προπονήσεις του Εθνικού Άχνας ωστόσο η μεταγραφή του στον Κυπριακό σύλλογο δεν προχώρησε. Η οικογένεια του Αλίμου καλωσορίζει τον Μουρ και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ