FOOTBALL LEAGUE

Διπλό ο Άρης στα Χανιά,2-0 με γκολ των Καπνίδη και Τάτου

FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÑÇÓ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÑÇÓ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης κατάφερε να πάρει το διπλό που ήθελε στα Χανιά επικρατώντας με 0-2 της κρητικής ομάδας στο Μάλεμε και επέστρεψε στις νίκες για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Ο Άρης κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε στα Χανιά. Να κερδίσει με 2-0 στο Μάλεμε την κρητική ομάδα, να επιστρέψει στις νίκες για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League με τα γκολ των Καπνίδη και Τάτου με πέναλτι σε ένα παιχνίδι όπου οι "κίτρινοι" του Νίκου Κωστένογλου παίζανε με την πλάτη στο τοίχο μετά από την ήττα που είχανε γνωρίσει στα Τρίκαλα με 1-0 στο κυνήγι της ανόδου στη Super League.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί με τον Παυλίδη στο 6' αφού το πλασέ του δεν αποδείχθηκε δυνατό. Νέα ευκαιρία για τους "κίτρινους" στο 12΄με τον Γεωργίου να απομακρύνει το σουτ του Παυλίδη και στο 13' τον τερματοφύλακα της Κρητικής ομάδας να μπλοκάρει τη μπάλα από το σουτ του Τάτου.

Στο 19' σε φάση διαρκείας με πρωταγωνιστή και πάλι τον Παυλίδη απομάκρυναν οι γηπεδούχοι, ενώ στο 20' η μπάλα από το σουτ του Τζανακάκη πέρασε άουτ. Στο 33' ήρθε το πρώτο σουτ για τα Χανιά με τον Λάσκαρη και τη μπάλα να περνάει άουτ ενώ στο 34' υπήρξε λανθασμένη υπόδειξη οφ σαιντ στον Τάτο, με τον επόπτη να στερεί την ευκαιρία στον Άρη να ανοίξει το σκορ.

Κι όσο για τη τελευταία φάση στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 36' με το δυνατό σουτ του Μπούρμπου από τον άξονα και τη μπάλα να περνάει λίγα μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γεωργίου.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με μια φάση για τις δυο ομάδες καθώς αρχικά στο 60' ο Άρης απείλησε με το σουτ του Τάτου να περνάει ελάχιστα άουτ και από τα Χανιά ο Διούδης μπλόκαρε τη μπάλα από το πλασέ του Αποστολόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης βρήκε αυτό που ήθελε που ήταν το γκολ που του έδειξε το δρόμο προς τη νίκη στο 63' με την προβολή του Καπνίδη από το ύψος του πέναλτι μετά το γύρισμα του Παυλίδη για το 0-1.

Ακολούθως στο 69' η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε κόρνερ από το σουτ του Ίλιτς, και στο 70' ο Ντούνης μετά την κεφαλιά του Καπνίδη πήρε το πέναλτι από τον Ηρακλή που στο 71' το αξιοποίησε ο Τάτος για το 0-2. Ένα γκολ ουσιαστικά με το οποίο σφραγίστηκε το τρίποντο της νίκης.

Τα Χανιά θα μπορούσαν να μπουν στο παιχνίδι και πάλι στο 88' αλλά ο Ρούνεϊ προ κενής εστίας και με τον Διούδη να έχει βγει στα πλάγια για να κόψει την παράλληλη μπαλιά πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Άρη και παρέμεινε έτσι το 2-0.

ΧΑΝΙΑ (Παντέλης):Γεωργίου, Ζέρης, Ηρακλής (72' Αφράτης), Κοζάκης (72' Ντούμος), Τσουκάνης, Δαμιανάκης, Φουρλάνος, Λάσκαρης (84' Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Ρούνεϊ, Σταματής.

ΑΡΗΣ (Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης (76' Καράμπελας), Χαριτωνίδης, Σόουζα, Πίτου Γκαρσία (46'΄Καπνίδης), Ρόβας (72' Μακουτά), Παυλίδης, Ντούνης, Ίλιτς, Τάτος.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ