FOOTBALL LEAGUE

Δημόπουλος: "Φοβήθηκα για την ζωή μου"

Δημόπουλος: "Φοβήθηκα για την ζωή μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Θανάσης Δημόπουλος, βρέθηκε στην κλήρωση της Footlball League την Δευτέρα και περιέγραψε τα όσα έγιναν κατά την επίθεση των "κουκουλοφόρων".

Ο Θανάσης Δημόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στην κλήρωση της Football League και είδε τα όσα έγιναν κατά την επίθεση των "κουκουλοφόρων" μίλησε στον Arena fm 89,4 για όσα έγιναν κάνοντας λόγο για... κόλαση, για ζωές που κινδύνεψαν και φόβο που ανάλογο δεν έχει ζήσει ποτέ ξανά στην ζωή του.

Χαρακτηριστικά ο Δημόπουλος υποστήριξε:

"Έγινε κόλαση. Τελειώνει η κλήρωση και πετάνε κάποιες φωτοβολίδες. Αρχικά νομίσαμε ότι είναι από την εκδήλωση. Ακούμε πίσω μια γυναίκα να φωνάζει μασκοφόροι. Μπαίνουν με τα μπαστούνια του μπέιζμπολ και αρχίζουν και σπάνε. Μπροστά ένας και πίσω άλλοι 10.

Έχω δει πολλά τόσα χρόνια στα γήπεδα. Πρώτη φορά φοβήθηκα στη ζωή μου. Τι είναι η ζωή; Ένα δευτερόλεπτο. Έγινε μάχη. Φορούσαν κράνη. Δε σεβάστηκαν ούτε τα παιδιά και τις γυναίκες που ήταν στο χώρο. Από κάτω είχε 50 μέτρα γκρεμό. Με το που καταλάβαμε τι γίνεται είπαμε ψυχραιμία. Ένας έσκισε το φρύδι του, άλλος είχε κόψει το χέρι του".

Για το ποιοι μπορεί να έκαναν τα επεισόδια:
"Κάποιος έχασε κάτι κλειδιά από μπρελόκ Παναθηναϊκού. Πάντως είπανε ότι ήταν της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Με το που γίνεται η κλήρωση έκλεισαν οι κάμερες. Ήτανε μελετημένο".

Για το αν τρόμαξε:
"Τρόμαξα. Ευτυχώς ήταν να έρθουν η γυναίκα μου με το παιδί. Αν δεν ήταν ο μπράβος της ασφάλειας θα είχαμε θύματα. Ήταν μόνος του με 10. Το είχαν προσχεδιασμένο".

Όσο για το τι θα γίνει στο πρωτάθλημα είπε:
"Όσο για το πρωτάθλημα, πιστεύω ότι ο Άρης είναι πρώτο φαβορί. Έκανε καλές μεταγραφές και δυνατά φιλικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ