FOOTBALL LEAGUE

Ισοπαλίες για Άρη - Παναχαϊκή σε Αίγιο και Καλαμαριά

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Άρης, Παναιγιάλειος EUROKINISSI SPORTS

Δεύτερο σερί 0-0 για τον Άρη στη Football League, με τον Παναιγιάλειο αυτή τη φορά, για την 9η αγωνιστική. Η Παναχαϊκή έπαιζε με δέκα από το 7', 0-0 εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Πόντου. Νίκη για Απόλλωνα Λάρισας, ισόπαλοι Αιγινιακός - Βέροια

Μέχρι την 7η αγωνιστική ο Άρης είχε κάνει το απόλυτο στη Football League, επτά νίκες. Για την 8η αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ και για την 9η, την Τετάρτη (20/12), έμεινε ισόπαλος με τον Παναιγιάλειο, πάλι δίχως γκολ (0-0). Και παρότι ολοκλήρωσε το ματς με 61% ποσοστό κατοχή μπάλας, στο τέλος θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει ηττημένη από το Αίγιο.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η "Μαύρη Θύελλα" έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες για να σκοράρει, και τις δύο με τον Αρναρέλλη. Στο 91' ο Βαλεριάνος απομάκρυνε προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή και στο 95' το σουτ μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ο Άρης είχε 13 τελικές, με πιο σημαντική ευκαιρία το δοκάρι του Πλατέλλα στο 67' σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Όσο περνούσε η ώρα οι "κίτρινοι" αγχώνονταν, με αποτέλεσμα να κάνουν σημαντικά λάθη στην άμυνα, αλλά για καλή τους τύχη δεν το πλήρωσαν. Ο Παναιγιάλειος έπαιξε παθιασμένα, με πάθος και δεν είχε την ίδια κακή εικόνα με άλλα εφετινά παιχνίδια.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης):Τσάπαλος, Ρέλλας, Στίκας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας (78' Ντέμο), Καζναφέρης (69' Κριστέτο), Γκούφας, Μπρους, Σταματής, Σκαρτσίλας (72' Αρναρέλλης).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός):Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Τζανακάκης, Μουμίν (80' Καπνίδης), Παυλίδης (88' Πασάς), Ιντζόγλου, Μπαργκάν (46' Ντούνης), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

ΑΝΤΕΞΕ ΜΕ ΔΕΚΑ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 7', λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Σπύρου Βρονταρά, η Παναχαϊκή άντεξε και απέσπασε 0-0 στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Πόντου. Οι γηπεδούχοι όπως ήταν αναμενόμενο πίεσαν τους Αχαιούς, αλλά η καλή τους άμυνα τους έδωσε τον βαθμό.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Απόλλων Πόντου, Μπρίτο, Παναχαϊκή MOTIONTEAM

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν μοναδική ευκαιρία να σκοράρουν, όταν στο 70' ο Λόπεθ απέκρουσε το σουτ του Ελευθεριάδη. Ο Κυβελίδης για τους "κοκκινόμαυρους" είχε δοκάρι στο 79' με πλασέ του Κυβελίδη. Το ματς ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα Πόντου να έχει 78% ποσοστό κατοχής μπάλας, έναντι 22% της Παναχαϊκής. Οι γηπεδούχοι κατέγραψαν 131 τελικές, ενώ η Παναχαϊκή είχε 3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καλί, Σαμαράς, Συμελίδης, Γ. Καλαϊτζίδης, Λιόνης (77' Κυβελίδης), Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (51' Σωτηράκος), Φωτάκης, Μακρυδημήτρης, Φουρλάνος, Σπανός (10' Σούλης), Ελευθεριάδης (84' Αποστολόπουλος).

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)

Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Καρακώστας (Λάρισας)

ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΒΕΡΟΙΑ

Μία φάση χρειάστηκε ο Ρούνεϊ Βανκεβάι και έκανε τη "ζημιά" στον Αιγινιακό. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας προηγήθηκε 1-0 της Βέροιας, με γκολ του Τσολακίδη στο 51', αλλά ο σκόρερ αποβλήθηκε στο 75' με δεύτερη κίτρινη. Έτσι, στο αμέσως επόμενο λεπτό η "Βασίλισσα του Βορρά" έκανε το 1-1 με τον Καμερουνέζο επιθετικό, κόντρα στη ροή του ματς. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, εκτιμώντας ότι ήταν υπερβολική η απόφαση του διαιτητή Καρατέρπου (Κοζάνης) να δείξει κόκκινη στον Τσολακίδη.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης):Τόλιος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι, Πολύζος, Ζούρκος (78’ Παπαδόπουλος), Τσολακίδης, Σοφιάνης, Δωματάς.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης):Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Ουνγιαλίδης (46’ Λαζόπουλος), Λάσκαρης, Δόρης (60’ Γιαμόα), Μπλέτσας, Λίταινας (89’ Τσιούχας), Βανκεβάι.

Διαιτητής: Καρατέρπος (Κοζάνης)

Βοηθοί: Καρμίρης (Λέσβου), Νταβέλας (Μακεδονίας)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Το 2017 φεύγει για τον Εργοτέλη και στο τρέχον πρωτάθλημα δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας μπορεί να προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά τελικά έχασαν με 3-2. Αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο για τους Θεσσαλούς, που έπαιζαν στο σχεδόν άδειο Αλκαζάρ. Ο Σαχινίδης ήταν ο πρωταγωνιστής για την ομάδα της Λάρισας, αφού κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Ηρακλείου έπαιζε από το 28' με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 28' αποβλήθηκε ο Σταματάκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Σάββας (74' Καρακατσάνης), Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Σαχινίδης (90' Γ. Ανδρέου), Τσιλούλης, Σουλίδης (80' Ιβανίδης), Χατζής

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Πάτας, Βογιατζής, Μπάτζιος, Σταμόπουλος, Μπούζας, Μπουτσάκης, Έφορντ (43' Αγγελόπουλος, 62' Ιατρούδης), Κάιπερς (80' Λυδάκης), Σταματάκος, Εντιαγιέ.

Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)

Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Βογιατζής (Καρδίτσας)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Παναιγιάλειος - Άρης 0-0

Αιγινιακός - Βέροια 1-1 (51' Τσολακίδης - 76' Ρούνεϊ Βανκεβάι)

Απόλλων Λάρισας - Εργοτέλης 3-2 (29' Τσιλούλης, 58', 67' Σαχινίδης - 13' Κάιπερς, 49' Αγγελόπουλος)

Απόλλων Πόντου - Παναχαϊκή 0-0

Τρίκαλα - Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

ΑΟΧ Κισσαμικός - Πανσερραϊκός (15:00, Γήπεδο Περιβολίων)

Αν. Καρδίτσας - Σπάρτη (15:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Καλλιθέα - Καραϊσκάκης (17:00 ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

ΟΦΗ - Δόξα Δράμας (17:00 ΕΡΤ3, «Θ. Βαρδινογιάννης»)

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live των αγώνων

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης 23

2. Παναχαϊκή 20

.....................................................

3. ΟΦΗ 15

4. Τρίκαλα 15

5. Δόξα Δράμας 14

6. Σπάρτη 14

7. Απόλλων Πόντου 14

8. Βέροια 13

9. ΑΕ Καραϊσκάκης 12

10. Απόλλων Λάρισας 12

11. Αιγινιακός 11

12. Πανσερραικός 10

.....................................................

13. Αναγέννηση Καρδίτσας 10

14. ΑΟΧ Κισσαμικός 9

15. Παναιγιάλειος 9

16. Καλλιθέα 4

17. Εργοτέλης 3

18. Αχαρναϊκός -51

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10Η)

Σάββατο 6 Ιανουαρίου

ΟΦΗ - ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00 ΕΡΤ3)

Βέροια – Τρίκαλα (15:00)

Κυριακή 7 Ιανουαρίου

Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00)

Δόξα Δράμας – Παναιγιάλειος (15:00)

Σπάρτη – Αιγινιακός (15:00)

Άρης - Απόλλων Πόντου (15:00 ΕΡΤ3)

Παναχαϊκή - Απόλλων Λάρισας (15:00)

Καραϊσκάκης – Εργοτέλης (15:00)

Αχαρναϊκός – Καλλιθέα Δ.Δ.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ