FOOTBALL LEAGUE

Δεν ορίστηκε το ΑΕΛ - Παναχαϊκή στη Football League

Δεν ορίστηκε το ΑΕΛ - Παναχαϊκή στη Football League
Παναχαϊκή ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τέταρτο σερί παιχνίδι που δεν ορίζεται για την Παναχαϊκή. Η Football League δεν όρισε ούτε αυτό με την ΑΕΛ για την 27η αγωνιστική. Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμα σε Πανσερραϊκό, Ζάκυνθο, ΑΟ Χανιά. Συμβούλιο για την αχαϊκή ΠΑΕ.

Είναι το τέταρτο διαδοχικό ματς για την Παναχαϊκή αυτό με την ΑΕΛ, το οποίο δεν ορίζεται από τη διοργανώτρια, αφού δεν έχει εκδοθεί ακόμα η απόφαση του αθλητικού δικαστή, σχετικά με την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής των Αχαιών στο πρωτάθλημα.

Για την 27η αγωνιστική έδρα δεν ορίστηκε στο ματς ΑΟ Χανιά - Τρίκαλα, ενώ τηλεοπτικά ορίστηκαν τα Κισσαμικός - Απόλλων Σμύρνης, Λαμία - Κέρκυρα και Καλλιθέα - Παναιγιάλειος.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Football League

Παρασκευή 8 Απριλίου

Κισσαμικός - Απόλλων Σμύρνης (18:00 ΟΤΕ, Δημ. Μάλεμε)

Κυριακή 10 Απριλίου

Ζάκυνθος - Πανσερραϊκός (16:00, Δημ. Στάδιο Ζακύνθου)

Αχαρναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00, Δημ. Αχαρνών)

ΑΕΛ - Παναχαϊκή ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ

Πανελευσινιακός - Ολυμπιακός Βόλου ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Αγροτικός Αστέρας - Εργοτέλης ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Δευτέρα 11 Απριλίου

Λαμία - Κέρκυρα (15:00 ΟΤΕ, ΔΑΚ Λαμίας)

ΑΟ Χανιά - ΑΟ Τρίκαλα (16:00)

Καλλιθέα - Παναιγιάλειος (17:30, Δημ. Στάδιο «Γρ. Λαμπράκης)

α) Ο αγώνας μεταξύ των Α.Ε.Λ. - ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 δεν ορίζεται, σε συνέχεια της απόφασης του Δ.Σ. την 23-03-2016:

I. Λόγω της σχετικής απόφασης της Ε.Ε.Α. για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 , σύμφωνα με το υπ΄ αριθμ. 463/10-03-2016 έγγραφο της Ε.Ε.Α.
II. Λόγω της κλήσης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 σε απολογία την Τρίτη 29-03-2016 από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE.

β) Ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 δεν θα διεξαχθεί λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, σύμφωνα με το άρθρο 33 παράγραφος 1 & 4 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

γ) Ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΑΓΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, δεν θα διεξαχθεί σύμφωνα με την έγγραφη παραίτηση της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ από το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

δ) Το γήπεδο του αγώνα ΧΑΝΙΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο.

Συμβούλιο για την Παναχαϊκή

Διοικητικό συμβούλιο για το θέμα της Παναχαϊκής και τις αδειοδοτήσεις ανακοίνωσε για την Πέμπτη (7/4) η Football League: «Συνεδριάζει την Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016 και ώρα 15.00’ το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE , με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.- Αγωνιστικά Θέματα ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

2.- Συζήτηση με Ε.Π.Ο. για θέμα αδειοδοτήσεων

3.- Διάφορα Θέματα».

Πρόστιμα σε τρεις ο αθλητικός δικαστής

Πανσερραϊκός, Ζάκυνθος και ΑΟ Χανιά τιμωρήθηκαν με πρόστιμα από τον αθλητικό δικαστή. Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ για το άναμμα δυο βεγγαλικών από φιλάθλους της στις κερκίδες του γηπέδου κατά τη διάρκεια του αγώνα της 9-1-2016 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ.

Επέβαλε α) στην πρώτη εγκαλουμένη ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ, β) στον δεύτερο εγκαλούμενο ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗ (εκπρόσωπο) χρηματική ποινή επτακοσίων πενήντα(750 ευρώ) και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας δύο (2) μηνών (αγώνας της 20-12-2015 με ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ).

Επέβαλε α) στην πρώτη εγκαλουμένη ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ, β) στον δεύτερο εγκαλούμενο ΓΕΩΡΓΑΡΑΚΗ ΖΑΧΑΡΙΑ (εκπρόσωπο) χρηματική ποινή επτακοσίων πενήντα (750 ευρώ) και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας δύο (2) μηνών (αγώνας της 10-1-2016 με ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ).

Επέβαλε α) στην πρώτη εγκαλουμένη ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ, β) στον δεύτερο εγκαλούμενο ΜΠΛΕΤΣΑ ΒΑΛΑΝΤΗ (εκπρόσωπο) χρηματική ποινή επτακοσίων πενήντα (750 ευρώ) και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας δύο (2) μηνών (αγώνας της 20-2-2016 με ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΝΕΩΝ).

Αναγνωρίζει ότι στον εγκαλούμενο, Χαράλαμπο Τεννέ, προπονητή της ομάδος ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ επιβλήθηκε αυτοδικαίως η ποινή του αποκλεισμού από τον επόμενο αγώνα, λόγω της αποβολής του από τον αγώνα της 11.1.2016 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Αναγνωρίζει ότι στον εγκαλούμενο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, βοηθό προπονητή της ομάδος ΝΕΩΝ της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ επιβλήθηκε αυτοδικαίως η ποινή του αποκλεισμού από τον επόμενο αγώνα, λόγω της αποβολής του από τον αγώνα της 9.1.2016 μεταξύ των ομάδων ΝΕΩΝ των ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ.

Αναγνωρίζει ότι στον εγκαλούμενο, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΗΛΙΑ, εκπρόσωπο της ομάδος ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ επιβλήθηκε αυτοδικαίως η ποινή του αποκλεισμού από τον επόμενο αγώνα, λόγω της αποβολής του από τον αγώνα της 17.1.2016 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

Αναγνωρίζει ότι σε έκαστο εγκαλούμενο, ΣΠΥΡΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗ, β΄ διερμηνέα της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ και ΙΩΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, α΄ φροντιστή της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ επιβλήθηκε αυτοδικαίως η ποινή του αποκλεισμού από τον επόμενο αγώνα, λόγω της αποβολής τους από τον αγώνα της 10.1.2016 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964».

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ