FOOTBALL LEAGUE

Δεν ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση μετοχών σε ΑΕΛ - Παναχαϊκή

Δεν ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση μετοχών σε ΑΕΛ - Παναχαϊκή
Παπαδάκης

Η μεταβίβαση των μετοχών σε ΑΕΛ και Παναχαϊκή δεν έχει ολοκληρωθεί από την ΕΕΑ. Ο Αλέξης Κούγιας έριξε το "φταίξιμο" στο Νίκο Παπαδάκη, που ανέλαβε νέος ιδιοκτήτης των Αχαιών.

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ήταν να συζητηθεί την Τρίτη (8/9) η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή από τον Αλέξη Κούγια στο Νίκο Παπαδάκη (φωτ.), αλλά το θέμα πήρε αναβολή. Όπως αναβολή πήρε, έτσι, η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από την εταιρία "La Farm" στην εταιρία "Aνίκητο Άλογο".

Η ομάδα του κάμπου εξέδωσε ανακοίνωση για την εξέλιξη αυτή, ρίχνοντας το "φταίξιμο" στον Παπαδάκη, αναφέροντας μεταξύ άλλων: "Η συζήτηση ανεβλήθη γιατί ζητήθηκε από τα μέλη της επιτροπής η προσκόμιση προσθέτων περιουσιακών στοιχείων ή χορηγιών από τα οποία να προκύπτει ότι το ζεύγος Παπαδάκη -Παπαδοπούλου μπορεί να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ Παναχαϊκή".

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Σήμερα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε προσδιορισθεί να συζητηθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκής από τον κ. Αλέξη Κούγια στον επιχειρηματία υγρών καυσίμων κ. Νικόλαο Παπαδάκη και στη σύζυγό του ιδιοκτήτρια μεταφορικής κυρία Παπαδοπούλου.

Η συζήτηση ανεβλήθη γιατί ζητήθηκε από τα μέλη της επιτροπής η προσκόμιση προσθέτων περιουσιακών στοιχείων ή χορηγιών από τα οποία να προκύπτει ότι το ζεύγος Παπαδάκη -Παπαδοπούλου μπορεί να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Επειδή όμως η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι προαπαιτούμενο ώστε να συζητηθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από την εταιρία "La Farm" στην εταιρία "Aνίκητο Άλογο" ανεβλήθη και η συζήτηση για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ παρά το ότι ο φάκελος για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν άρτιος και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στην έγκριση της μεταβίβασης.

Η αναβολή αυτή ήταν και νομικά και ουσιαστικά επιβεβλημένη αφού στην περίπτωση κατά την οποία δεν θα υπήρχε έγκριση για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή ο κ. Αλέξης Κούγιας θα ήταν ιδιοκτήτης δύο ΠΑΕ κάτι το οποίο νομικά απαγορεύεται. Η συζήτηση θα επαναληφθεί μόλις η οικογένεια Παπαδάκη είναι έτοιμη να προσκομίσει τα νέα στοιχεία".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ