Δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν στο Ελ Πάσο - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν στο Ελ Πάσο

Εργοτέλης

Δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν στο Ελ Πάσο

Μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις πέταξαν άγνωστοι στο περιθώριο του αγώνα της Καλλιθέας με τον Εργοτέλη. Αυτές απάντησαν με δακρυγόνο και οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. (PHOTOS).

Η αναμέτρηση στο Ελ Πάσο ανάμεσα στην Καλλιθέα και στον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League, που ολοκληρώθηκε με νικήτρια (1-0) την αθηναϊκή ομάδα, διεκόπη προσωρινά στο 70'. Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις εκτός γηπέδου και εκείνοι απάντησαν με δακρυγόνο.

Οι ποδοσφαιριστές αλλά και όσοι ήταν στις εξέδρες δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, καθώς η ατμόσφαιρα είχε γίνει αποπνικτική. Για περίπου έξι λεπτά λοιπόν το ματς είχε διακοπεί, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή.

 

SHARE:

Ιστορίες Στρατιωτικής Τρέλας: Ειδικότητα οδηγός!

Ποια καταλληλότερη ημέρα από την 28η Οκτωβρίου, για να οδηγηθούμε νοερά πίσω, στις μέρες της θητείας;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24