FOOTBALL LEAGUE

Αυτή είναι η πρόταση της Football League στη Nova

Αυτή είναι η πρόταση της Football League στη Nova
Football League ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τηλεοπτική στέγη η Football League δεν ξεκινά. Ποια είναι η πρόταση που έχει καταθέσει η Λίγκα στη Nova. Με συμφωνία αρχίζει το πρωτάθλημα και ακολούθως θα γίνουν επαφές για εξεύρεση χορηγιών και μείωση των εξόδων.

Την επ' αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος αποφάσισαν την Τρίτη (20/9) τα μέλη της Football League. Χωρίς τηλεοπτική στέγη και χορηγούς, οι παράγοντες των ομάδων κατέστησαν σαφές πως αδυνατούν να αντεπεξέλθουν, με αποτέλεσμα ομόφωνα να παρθεί η απόφαση για αναβολή (η σέντρα είχε οριστεί αρχικά για τις 25 Σεπτεμβρίου).

Τα μέλη της διοργανώτριας, σε περίπτωση που δεν υπάρξει λύση, δηλώνουν αποφασισμένα να πάνε σε παρατεταμένη αποχή. Ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης, είναι σε επαφές με τη Nova, με την ελπίδα να υπάρξει συμφωνία, κάτι που αυτόματα θα λύσει τα χέρια των ομάδων και θα δοθεί... εκκίνηση στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η πρόταση που έχει κατατεθεί στο συνδρομητικό κανάλι είναι η εξής: Να δοθούν 3 εκατ. ευρώ για ένα χρόνο και ακόμα 1 για να μετονομαστεί το πρωτάθλημα σε Nova Football League. Έως την Πέμπτη (22/9) η λίγκα περιμένει την αντιπρόταση της Nova. Πάντως στο τραπέζι έχει πέσει μία ακόμα πρόταση, για διετές κλειστό συμβόλαιο, με άλλα οικονομικά δεδομένα για τον δεύτερο χρόνο.

Όπως γίνεται κατανοητό, χωρίς τηλεοπτική στέγη είναι ανέφικτο να εξευρεθούν χορηγοί. Για αυτό όταν και εφόσον υπάρξει συμφωνία με κανάλι, τότε αυτομάτως η 4μελής επιστροπή που ορίστηκε, η οποία αποτελείται από τους κ.κ. Λυχναρά (ΠΑΕ Κισσαμικός), Χατζηιωάννου (ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας), Λεουτσάκο (ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός) και Κατσογιάννη (ΠΑΕ Σπάρτη), θα βάλει... μπρος για επαφές με διάφορες επιχειρήσεις.

Η συγκεκριμένη επιτροπή με τον Στέλιο Σφακιανάκη, όπως άλλωστε ανακοίνωσε η Football League, θα ζητήσει να έχει συναντήσεις τόσο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή όσο και με τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου, ώστε να μειωθούν τα έξοδα των ομάδων, που αφορούν στη διαιτησία, στην έκδοση των δελτίων, αλλά και στην ασφάλιση των παικτών.

Αναφορικά με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, οι ομάδες μεμονωμένα έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την τοποθέτησή του στα γήπεδα, ώστε να μπορούν να δίνουν τα παιχνίδια στα γήπεδό τους, απαραίτητη προϋπόθεση ύστερα από όσα έχει αναφέρει ο Σταύρος Κοντονής.

* Ο Αρης με έγγραφό του κατέστησε σαφές ότι μέγας χορηγός του είναι ο Stoiximan.gr, οπότε θα εξαιρεθεί του χορηγικού προγράμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ